Nieuwe Nederlandse serie ‘Panduloria’ blijkt een echte aanrader: “Erg grappig”

Dat Amazon Prime Video hilarische Nederlandse series kan maken bewezen ze al met LOL: Last One Laughing, wat begin dit jaar een echte hit was (herinner je je het Fluitlied nog?). Vorige week bracht de streamingdienst ons Panduloria, een fantasyserie en sitcom in één over een gezelschap vol avonturiers en hun verhitte vergaderingen. En ook dit blijkt weer erg in de smaak te vallen, zo is te zien aan de eerste reacties van kijkers.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Nederlandse serie ‘Panduloria’ domineert Amazon Prime Video

Op woensdag 22 maart ging de nieuwe Nederlandse serie Panduloria van start. We volgen een gezelschap van avonturiers in het land Panduloria, die prinsessen bevrijden, schatten verkopen (of juist stelen) en speciale missies uitvoeren. Dat zien we allemaal echter niet. De kijkers zien alleen… de vergaderingen achteraf. Hoewel de deelnemers willen dat deze gesprekken ordelijk en keurig verlopen, mondt het iedere keer weer uit in hevige (en hilarische) discussies.

De hoofdrollen worden gespeeld door Henry van Loon, Alex Klaasen en Emilio Guzman, maar ook Arjen Lubach, Theo Maassen, Bas Hoeklaak (ja, die van het welbekende Fluitlied) en Bram Krikke komen voorbij. De serie wordt massaal gestreamd en krijgt op IMDb van kijkers een 7,7. Een echte aanrader dus!

Reacties van kijkers zijn positief: “Grappigste Nederlandse acteurs”

Niet alleen IMDb-stemmers zijn erg te spreken over de twaalf korte afleveringen die het eerste seizoen van Panduloria telt, ook op Twitter zijn mensen overwegend enthousiast. Hieronder vind je een greep uit de reacties van kijkers.

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben je nog niet begonnen aan deze nieuwe Nederlandse serie? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de seriepagina van Panduloria op Amazon Prime Video.

Panduloria | Officiële Trailer | Prime Video NL
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.