Waar kun je de serie ‘Panduloria’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Panduloria (2023) online kijken kunnen. In deze Nederlandse serie volgen we een gezelschap van avonturiers in het land Panduloria. Zij beleven allerlei avonturen, maar dat zien wij als kijkers niet. In plaats daarvan schuiven we aan bij alle verhitte vergaderingen die er gevoerd worden. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Ziggo Movies & Series XL, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Panduloria’ (2023) online kijken?

Panduloria ging op woensdag 22 maart in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Panduloria bij Amazon Prime Video in Nederland. Alle twaalf korte afleveringen (van gemiddeld 15 minuten) zijn direct te bingewatchen bij de streamingdienst.
⛔️ Disney+Ook de streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Panduloria helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Panduloria’ (2023)

Panduloria, land van elven, draken, tovenaars én Het Gilde van de Gulden Draeck, een gezelschap van avonturiers dat wekelijks Panduloria doorkruist om zeldzame objecten te zoeken, ontvoerde prinsessen te bevrijden en levensgevaarlijke monsters te verjagen. In Panduloria zien we echter alleen de vergadering ná het avontuur. Toverspreuken! Trollen! Ridders! Rondvragen! Panduloria heeft het allemaal.

Panduloria | Officiële Trailer | Prime Video NL

Streaming informatie over de serie

TitelPanduloria
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieKomedie, Fantasy
CastEmilio Guzman, Jan-Paul Buijs, Alex Ploeg, Korneel Evers, Henry van Loon, Alex Klaassen, Wimie Wilhelm, Georgina Verbaan, Jennifer Hoffman, Meral Polat, Sanne Franssen, Kim Schuddeboom, Myrthe Huber

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de serie ‘Panduloria’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de serie Panduloria. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de serie ‘Panduloria’?

    De grootste rollen in de humoristische Nederlandse serie Panduloria worden vertolkt door Emilio Guzman, Jan-Paul Buijs, Alex Ploeg, Henry van Loon, Alex Klaassen en Georgina Verbaan.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.