Cole Hauser en Mel Gibson vechten zij aan zij in actiethriller ‘Panama’ (2022), nu te huur bij Pathé Thuis

Vorige maand verscheen Panama (2022) voor het eerst op het witte doek in de Verenigde Staten, maar half april konden we al in Nederland bij Pathé Thuis genieten van deze actiethriller met Cole Hauser (Yellowstone) en Mel Gibson (Braveheart). Toen was het echter alleen nog mogelijk om de film te kopen voor €9,99, terwijl je hem vanaf vandaag ook kunt huren vanaf €4,99.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Actiethriller ‘Panama’ (2022) is vanaf 28 april te huur bij Pathé Thuis, eerder al te koop

Eind maart werd al duidelijk dat we onder de nieuwe films op Pathé Thuis in april 2022 een paar hele toffe titels mochten verwelkomen. Zo zijn de horrorfilms Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) en Scream (2022) sinds deze maand te streamen, maar ook de Premium actiefilm The Batman (2022) en de familiefilm Clifford de Grote Rode Hond (2022) staan nu online.

Daarnaast mochten we in april Panama (2022) met Cole Hauser en Mel Gibson aan het aanbod toevoegen. De actiethriller krijgt online geen hoge beoordelingen, maar vergelijkbare nieuwe titels leren dat men alsnog graag een spannende thriller bomvol actie aanzet wanneer hij ‘lekker wegkijkt’. Zo verschenen Bruce Willis’ laatste films recentelijk nog vaak in de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

Panama was vanaf dinsdag 19 april 2022 te koop voor €9,99, maar je kunt hem vanaf vandaag (donderdag 28 april) ook huren vanaf €4,99. Als je kiest om de actiethriller bij dit video on demand-platform te huren, dan kun je hem tot 30 dagen in je account bewaren. Vanaf het moment dat je de film start, krijg je 48 uur de tijd om hem te kijken.

Cole Hauser en Mel Gibson in de hoofdrollen

Benieuwd waar je de twee hoofdrolspelers van kunt kennen? Laten we beginnen bij de ex-marinier James, gespeeld door Cole Hauser. Hij is als Rip Wheeler één van de grote sterren in de hitserie Yellowstone, maar hij vertolkte eerder ook al onder andere de rollen van Carter Verone in 2 Fast 2 Furious (2003) en Billy in Good Will Hunting (1997).

De andere hoofdrol wordt ingenomen door de levende legende Mel Gibson. Dikke kans dat je wel eens naar Braveheart (1995) hebt gekeken, het kijkcijferkanon waarin hij in de rol van de Schotse strijder William Wallace kruipt. Daarnaast speelde hij Martin Riggs in de fenomenale Lethal Weapon-filmreeks en kun je hem kennen van de populaire film Ransom (1996) als Tom Mullen.

Panama (film, 2022): verhaal en informatie

Stark stuurt ex-marinier James undercover naar Panama om een wapendeal te sluiten met een gevaarlijke tegenpartij. Tijdens het proces valt Amerika Panama binnen waardoor hij moet afrekenen met huurmoordenaars én onderhandelen met de vijand.

TitelPanama
SoortFilm
Jaar2022
TaalEngels
Duur1 uur en 36 minuten
IMDb3,4 uit 1.400 stemmen
CategorieActie, Thriller
RegisseurMark Neveldine
CastCole Hauser, Mel Gibson, Kate Katzman, Charlie Weber, Jackie Cruz, Victor Turpin, Simon Phillips, Kiara Liz, Priscilla Huggins

Synopsis: Pathé Thuis