Waar kan ik de film Palmer (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Palmer online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Palmer online kijken?

Bioscoop: Deze titel is binnenkort enkel nog in de bioscoop te zien.

▶️ Pathé Thuis: Deze titel is direct na de lancering op video on demand te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar Pathé Thuis.

▶️ Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen na de release. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Verhaal van Palmer (2021)

Een gepest jong non-binair kind leeft met een drugsverslaafde moeder en een gewelddadig vriendje. Palmer (Justin Timberlake), onlangs vrijgelaten uit de gevangenis na 12 jaar gezeten te hebben voor poging tot moord, trekt in bij zijn grootmoeder en herontdekt zijn hart tijdens het proces van het leren accepteren van zijn verleden en een nieuwe manier van in de wereld staan.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Drama
Duur: 1 uur en 50 minuten
Regisseur: Fisher Stevens
Schrijver: Cheryl Guerriero
Cast: Justin Timberlake, Ryder Allen, Alisha Wainwright

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.