Waar kun je de serie ‘Palm Royale’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Palm Royale (2024) online kijken kunnen. Deze nieuwe serie speelt zich af in 1969 en draait om Maxine Simmons, een vrouw die het probeert te maken in de high society van Palm Beach. In dit artikel geven we aan of de serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Palm Royale’ (2024) online kijken?

Palm Royale is op woensdag 20 maart in première gegaan. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem inmiddels online kunt kijken.

✅ Apple TV+➡️ Ga meteen naar Palm Royale bij Apple TV+. De Apple Original-serie ging op woensdag 20 maart in première met wekelijkse afleveringen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Palm Royale niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxPalm Royale is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Palm Royale’ (2024)

In 1969 wil een ambitieuze vrouw de onmogelijk oversteek maken van arm naar rijk om een plekje te bemachtigen in het meest exclusieve, populaire en slinkse gezelschap in Amerika: de high society van Palm Beach.

Streaming informatie over de serie

TitelPalm Royale
Jaar2024
SoortSerie
Duur10 afleveringen
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurAbe Sylvia
CastKristen Wiig, Allison Janney, Josh Lucas, Laura Dern, Leslie Bibb, Julia Duffy, Dominic Burgess, Kaia Gerber, Mindy Cohn, Jordan Bridges, Ricky Martin, Rick Cosnett, Claudia Ferri, Jason Canela, Bellina Logan, Jason Patrick, Wesley Mann, Roberto Sanchez

Synopsis: Apple TV+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.