Waar kun je de docuserie ‘Pact met de Duivel’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Pact met de Duivel (2024) online kijken kunnen. In deze zesdelige documentaireserie duiken we in het Passage-proces, een van de meest complexe en lange rechtszaken ooit. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Pact met de Duivel’ (2024) online kijken?

De nieuwe docuserie Pact met de Duivel is in Nederland maar op één videodienst te zien en dat is het platform dat de Original zelf gelanceerd heeft. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Pact met de Duivel bij Amazon Prime Video in Nederland. De serie ging hier op vrijdag 1 maart 2024 in première. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Pact met de Duivel helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze documentaire jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de docuserie niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van serie ‘Pact met de Duivel’ (2024)

Het ‘liquidatieproces Passage’ was de omvangrijkste en meest langdurige rechtszaak in Nederland ooit. De eerste zitting was in 2007, de uitspraak in hoger beroep zo’n 10 jaar later. Het was de eerste zaak waar twee kroongetuigen die zelf betrokken waren bij moorden, overeind bleven en de veroordeling tot levenslang van beoogde opdrachtgevers een feit werden.

Streaming informatie over de serie

TitelPact met de Duivel
Jaar2024
SoortSerie
Duur6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDocumentaire
RegisseurPeet Gelderblom

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.