Waar kun je de film ‘Het Paard van Sinterklaas’ (2005) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Het Paard van Sinterklaas (2005) online kijken kunnen. De afgelopen jaren is deze klassieke Sinterklaasfilm van bijna alle streamingdiensten verdwenen, dus rijst de vraag of je hem nog ergens kunt vinden. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Het Paard van Sinterklaas’ (2005) online kijken?

De film Het Paard van Sinterklaas is naar aanleiding van de zwartepietendiscussie van diverse streamingdiensten verdwenen en bijvoorbeeld ook niet meer te zien bij NPO Plus. Toch is het nog wel mogelijk om de film online te kijken en hieronder vind je waar.

📀 Bol.comJe kunt de dvd als boxset en enkel bij de online winkel Bol.com vinden. 👉 Bekijk nu Het Paard van Sinterklaas bij Bol.com.
📀 Amazon.nlOok bij Amazon’s webwinkel is de dvd aan te schaffen. 👉 Bekijk nu Het Paard van Sinterklaas bij Amazon.nl.
⛔️ Disney+Ook op de streamingdienst van The Walt Disney Company is de kinderfilm niet te vinden.
⛔️ HBO MaxOndanks dat de film gedistribueerd is door Warner Bros. heeft de nieuwe videodienst hem niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ NLZIETSinds 2019 is de Sinterklaasfilm niet meer te vinden op NLZIET.
⛔️ Pathé ThuisPathé Thuis vertoont veel Sinterklaasfilms, maar Het Paard van Sinterklaas is hier niet te zien.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Het Paard van Sinterklaas nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Het Paard van Sinterklaas’ (2005)

Winky Wong is zes jaar als ze met haar moeder vanuit China verhuist naar Nederland, waar haar vader een restaurantje runt. Alles is hier anders en Winky moet wennen aan de mensen, de taal en de gewoontes. De eerste schooldag ervaart ze als een ramp en ze wil er nooit meer heen. Dan vindt ze troost bij Saartje, een oude pony die in een weitje niet ver van haar huis staat.

Streaming informatie over de film

TitelHet Paard van Sinterklaas
Jaar2005
SoortFilm
Duur1 uur en 29 minuten
TaalNederlands
CategorieFamiliefilm
RegisseurMischa Kamp
CastEbbie Tam, Mamoun Elyounoussi, Jan Decleir, Anneke Blok, Sallie Harmsen, Aaron Wan, Hanyi Han, Betty Schuurman, Nori de Winter, Peter Bolhuis, Nils Verkooijen, Henry van Loon
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.