Netflix lanceert allerlaatste afleveringen (seizoen 4B) van populaire misdaadserie ‘Ozark’

Begin 2020 kwam S3 van de populaire serie Ozark op Netflix Nederland en sinds januari 2022 kunnen we eindelijk van seizoen 4A genieten. Vervolgens wachtten fans met smart op nieuws over deel 2 van het vierde seizoen, omdat de 14 afleveringen werden opgesplitst in twee delen. Gelukkig is aan het wachten nu een einde gekomen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Ozark seizoen 4B op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Ozark seizoen 4B op Netflix Nederland?

Het vierde en laatste seizoen van Ozark is door Netflix worden opgesplitst in twee delen. De 14 afleveringen werden dus verdeeld in 2x 7 nieuwe episodes. Sinds 21 januari 2022 is seizoen 4A (deel 1 van S4) op de streamingdienst te zien. Eerder spraken we al uit dat we niet nog jaren hoeven te wachten op nieuwe afleveringen, zoals het geval was na de lancering van S3. Al snel werd er echter een officiële datum naar buiten gebracht.

In het overzicht van nieuwe films en series op Netflix in april 2022 is inmiddels de datum te vinden. Vanaf 29 april 2022 kun je naar aflevering 8 tot en met 14 van Ozark seizoen 4 kijken. Om 09:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd komen de afleveringen online. Hierna is het helaas wel over en uit voor de populaire misdaadserie.

Waar gaat het verhaal van Ozark over?

Ozark is een spannend drama dat zich afspeelt in het heden en het volgt de reis van de familie Byrde van hun normale, voorstedelijke leven in Chicago naar hun gevaarlijke criminele onderneming in de Ozarks, Missouri. De serie verkent kapitalisme, familiedynamiek en overleven door de ogen van (allesbehalve) gewone Amerikanen.

TitelOzark
Jaar2017
SoortSerie
Duur4 seizoenen
GenreMisdaad, Drama, Thriller
IMDb8,4 uit 212.000 stemmen
MakersBill Dubuque, Mark Williams
CastJason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Lisa Emery, Charlie Tahan, Jordana Spiro, Jason Butler Harner
KijkenBekijk direct op Netflix

→ Vergelijkbare series met Ozark vind je hier 🍿

Komt er een Ozark seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het na 4 seizoenen gedaan met de serie. De kous is af voor Ozark en er zal dus geen vijfde deel volgen van de dramatische misdaadserie.

Welke teaser of trailer is er van Ozark seizoen 4B?

Hieronder vind je de officiële trailer van (deel 2 van) het vierde en laatste seizoen van Ozark.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix