Eerste 7 afleveringen van Ozark seizoen 4 zijn nu te zien op Netflix

We hebben er bijna 2 jaar op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zo ver: nieuwe afleveringen van Ozark zijn nu te bewonderen op Netflix! Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Ozark seizoen 4A op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Ozark seizoen 4A op Netflix Nederland?

Vanaf vrijdag 21 januari 2022 kun je genieten van het eerste deel van Ozark seizoen 4 op Netflix. Deze set afleveringen bestaat uit een totaal van 7 stuks, waarna binnenkort de laatste 7 episodes online gezet zullen worden. Het gaat dan dus om seizoen 4B. Hierover houden we je op de hoogte in ons artikel Ozark seizoen 4B op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Ozark over?

Ozark is een spannend drama dat zich afspeelt in het heden en het volgt de reis van de familie Byrde van hun normale, voorstedelijke leven in Chicago naar hun gevaarlijke criminele onderneming in de Ozarks, Missouri. De serie verkent kapitalisme, familiedynamiek en overleven door de ogen van (allesbehalve) gewone Amerikanen.

TitelOzark
Jaar2017
SoortSerie
Duur4 seizoenen
GenreMisdaad, Drama, Thriller
IMDb8,4 uit 212.000 stemmen
MakersBill Dubuque, Mark Williams
CastJason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Lisa Emery, Charlie Tahan, Jordana Spiro, Jason Butler Harner
KijkenBekijk direct op Netflix

→ Vergelijkbare series met Ozark vind je hier 🍿

Komt er een Ozark seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het na 4 seizoenen gedaan met de serie. De kous is af voor Ozark en er zal dus geen vijfde seizoen volgen van de dramatische misdaadserie.

Welke teaser of trailer is er van Ozark seizoen 4A?

Bekijk nu hieronder de officiële en bloedstollende trailer van seizoen 4A van Ozark op Netflix.

Ozark: Season 4 | Part 1 Trailer | Netflix

Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je de serie Ozark online kijken?

    Ozark is een Netflix Original-serie en daarom enkel en alleen op deze streamingdienst te zien. De serie zal dus niet op Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of een ander video on demand-platform verschijnen.

  2. Wanneer komt Ozark seizoen 4A op Netflix in Nederland?

    Seizoen 4A van Ozark is sinds vrijdag 21 januari 2022 (om 09:00 uur 's ochtends) te zien op Netflix. Het slotstuk, seizoen 4B volgt binnenkort.


Synopsis: Netflix

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.