Sinds het begin van 2020 is het derde deel van de populaire serie Ozark te bewonderen op Netflix Nederland. Nu wachten fans met smart of en wanneer er een seizoen 4 van Ozark op Netflix zal volgen. De cast lijkt er wel zin in te hebben, maar laat de productie van de streamingdienst het toe? Wat weten we over het nieuws, de trailer en de release date van Ozark S4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Ozark over?

Marty Byrde is financieel adviseur en heeft samen met zijn vrouw Wendy twee tienerkinderen. Ze lijken een doodnormaal leven te leiden in Chicago, maar er is één uitzondering. Marty’s belangrijkste klant is een drugskartel. Sterker nog, het grootste drugskartel van heel Mexico. Wanneer het Mexicaanse drugskartel erachter komt dat de zakenpartner van Marty geld wegsluist, is zijn enige uitweg om te verhuizen naar Ozark. Deze plaats in de middle of nowhere is volgens hem dé plek om het bedrijf voort te zetten en drugsgeld terug te verdienen om het Mexicaanse drugskartel af te betalen. Hij komt er echter achter dat de lokale drugsdealer en een criminele familie met als leidster het 19-jarige nichtje proberen zijn geld te ontfutselen. Tot overmaat van ramp lijkt een FBI-agent hem door te hebben. De agent zet alles op alles om Marty erbij te lappen.

Op IMDb wordt de serie Ozark beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt Ozark seizoen 4 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Ozark seizoen 4 op Netflix Nederland?

Helaas is nog niet officieel bevestigd of er een vierde seizoen van Ozark op Netflix Nederland zal volgen. Zodra er meer bekend is over de komst van een eventueel volgend deel, zullen we het nieuws op Streamwijzer bekendmaken. Naar verwachting zou zo’n volgend seizoen rond midden-eind 2021 op de streamingdienst kunnen verschijnen, mits de productie niet te sterk negatief beïnvloed wordt door de uitbraak van het Coronavirus.

→ Vergelijkbare series met Ozark vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 4 van Ozark naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Kom er een Ozark seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we gezien het uitblijven van een officiële bevestiging van seizoen 4 ook nog niet zeker of er een vijfde deel van Netflix’ hitserie Ozark zal volgen. Zodra hier meer over bekend is, wordt het nieuws op Streamwijzer geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van Ozark seizoen 4?

Er is helaas nog geen trailer van seizoen 4 beschikbaar, maar de beelden van deel 3 zijn er natuurlijk wel gewoon. Kom door het kijken daarvan alvast in de stemming!