Ozark seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Sinds het begin van 2020 is het derde deel van de populaire serie Ozark te bewonderen op Netflix Nederland. Nu hebben fans met smart gewacht op nieuws over een vierde deel. Het resultaat is bitterzoet. Er zal een vierde seizoen van Ozark komen, maar dat zal ook meteen het laatste deel van de serie zijn. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de release date van Ozark seizoen 4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Ozark over?

Marty Byrde is financieel adviseur en heeft samen met zijn vrouw Wendy twee tienerkinderen. Ze lijken een doodnormaal leven te leiden in Chicago, maar er is één uitzondering. Marty’s belangrijkste klant is een drugskartel. Sterker nog, het grootste drugskartel van heel Mexico. Wanneer het Mexicaanse drugskartel erachter komt dat de zakenpartner van Marty geld wegsluist, is zijn enige uitweg om te verhuizen naar Ozark. Deze plaats in de middle of nowhere is volgens hem dé plek om het bedrijf voort te zetten en drugsgeld terug te verdienen om het Mexicaanse drugskartel af te betalen. Hij komt er echter achter dat de lokale drugsdealer en een criminele familie met als leidster het 19-jarige nichtje proberen zijn geld te ontfutselen. Tot overmaat van ramp lijkt een FBI-agent hem door te hebben. De agent zet alles op alles om Marty erbij te lappen.

Titel: Ozark
Soort: Serie
Jaar: 2017
Seizoenen: 4 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Makers: Bill Dubuque, Mark Williams
Cast: Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz
IMDb: 8.4 uit 160,537 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Ozark op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Ozark seizoen 4 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Ozark seizoen 4 op Netflix Nederland?

Het is nog niet exact bekend wanneer seizoen 4 van Ozark zal volgen, maar Netflix laat enkel weten dat het ‘binnenkort’ zal zijn. Naar verwachting zou dit rond begin-midden 2021 op de streamingdienst zijn, maar niets is zeker. Via je mail hoor je het direct als er meer bekend is.

→ Vergelijkbare series met Ozark vind je hier 🍿

Kom er een Ozark seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het gedaan met de serie! Na vier seizoenen is de kous af voor Ozark en zal er dus geen vijfde deel volgen van de dramatische misdaadserie.

Welke teaser of trailer is er van Ozark seizoen 4?

Er is helaas nog geen trailer van seizoen 4 beschikbaar, maar de beelden van deel 3 zijn er natuurlijk wel gewoon. Kom door het kijken daarvan alvast in de stemming!

Ozark | Seizoen 3 - Officiële trailer | Netflix