Ozark seizoen 3 staat nu op Netflix

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar sinds 27 maart 2020 is het eindelijk zo ver! Seizoen 3 van Ozark staat op Netflix Nederland! Wat weten we over het nieuws, de trailer en de release date van Ozark S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Ozark over?

Marty Byrde is financieel adviseur en heeft samen met zijn vrouw Wendy twee tienerkinderen. Ze lijken een doodnormaal leven te leiden in Chicago, maar er is één uitzondering. Marty’s belangrijkste klant is een drugskartel. Sterker nog, het grootste drugskartel van heel Mexico. Wanneer het Mexicaanse drugskartel erachter komt dat de zakenpartner van Marty geld wegsluist, is zijn enige uitweg om te verhuizen naar Ozark. Deze plaats in de middle of nowhere is volgens hem dé plek om het bedrijf voort te zetten en drugsgeld terug te verdienen om het Mexicaanse drugskartel af te betalen. Hij komt er echter achter dat de lokale drugsdealer en een criminele familie met als leidster het 19-jarige nichtje proberen zijn geld te ontfutselen. Tot overmaat van ramp lijkt een FBI-agent hem door te hebben. De agent zet alles op alles om Marty erbij te lappen.

Op IMDb wordt de serie Ozark beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt Ozark seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Ozark seizoen 3 op Netflix Nederland?

Sinds 27 maart 2020 is Ozark seizoen 3 op Netflix Nederland te zien.

Kom er een Ozark seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Over een eventueel vierde deel van de serie is jammer genoeg nog niets bekend. Zodra we hier meer over weten, zal het op de pagina over Ozark seizoen 4 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Ozark seizoen 3?

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer van het derde seizoen van Ozark!