Waar kun je de serie ‘Oz’ (1997-2003) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Oz (1997-2003) online kijken kunnen. De spannende misdaadserie wordt op IMDb beoordeeld met een uitstekende score van 8,7 uit 99.000 stemmen, waardoor hij op #79 staat in de lijst van best beoordeelde titels aller tijden. Toch is het vinden van kijkopties in Nederland nog behoorlijk lastig. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals HBO Max, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Oz’ uit 1997-2003 online kijken?

In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten in Nederland momenteel wel en niet alle zes de beschikbare seizoenen van de serie Oz in hun aanbod hebben opgenomen.

🔜 HBO Max➡️ Ga meteen naar HBO Max in Nederland. Naar verwachting zal hier ook Oz binnenkort te zien zijn, omdat hij door het network HBO is uitgezonden. Een exacte releasedatum is echter nog niet bekendgemaakt.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Je kunt momenteel niet bij de streamingdienst van The Walt Disney Company naar deze serie kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Oz niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Oz nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Wanneer komt de serie ‘Oz’ op HBO Max?

Kijkers vanuit de Verenigde Staten en Nederlandse film- en serieliefhebbers met een VPN laten weten gewoon via het Amerikaanse aanbod van HBO Max naar Oz te kunnen kijken. In Nederland zijn de uitzendrechten echter nog niet in de handen van HBO Max, wat verrassend is gezien het feit dat de streamingdienst net als het netwerk HBO en de distributeur Warner Bros. Television onderdeel uitmaakt van het overkoepelende bedrijf Warner Bros. Discovery.

In de onderstaande tweet laat het video on demand-platform weten nog geen Nederlandse lanceerdatum aan te hebben kunnen kondigen voor Oz, maar wel te hopen deze serie in de toekomst alsnog aan te kunnen bieden. Op het moment dat we meer horen over een releasedatum, zullen wij het je ook als eerste via je mail laten weten.

Verhaal van ‘Oz’ (1997-2003)

Oz is een serie die zich afspeelt in Emerald City, een gevangenis met een concept dat men probeert voor het eerst te testen. Hier hopen ze dat gevangenen een beter mensen zouden worden door verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden. We volgen het dagelijks leven van degenen die zich in dit bijzondere systeem bevinden.

Streaming informatie over de serie

TitelOz
Jaar1997-2003
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb8,7 uit 99.000 stemmen
MakersTom Fontana
CastLee Tergesen, Harold Perrineau, Dean Winters, Eamonn Walker, Ernie Hudson, Terry Kinney, Rita Moreno, J.K. Simmons, Kirk Acevedo