Netflix toont teaser van spannende Franse thriller Oxygène (vanaf 12 mei te zien)

Hou jij wel van een lekker spannende film? Dan hebben we goed nieuws voor je, want regisseur Alexandre Aja van onder andere de horrorfilms Haute Tension en The Hills Have Eyes heeft een nieuwe Franse film met Mélanie Laurent aangekondigd. Bekijk nu de teaser van Oxyène op Netflix, vanaf 12 mei 2021 exclusief op de streamingdienst te zien.

Teaser: Oxyène (film, 2021) op Netflix

Op woensdag 10 maart verscheen de teaser van de nieuwe Netflix Original-thriller Oxyène van regisseur Alexandre Aja. Vanaf 12 mei 2021 zal de Franse film exclusief op Netflix te zien zijn. Bekijk hieronder de razend spannende teaser van de nieuwe film.

Meer informatie over Oxyène op Netflix

Oxyène is een Franse overlevingsthriller geregisseerd door Alexandre Aja. De film vertelt het verhaal van een jonge vrouw (Mélanie Laurent, 6 Underground, Inglourious Basterds), die wakker wordt in een cryogene capsule. Ze herinnert zich niet wie ze is of hoe ze daar terecht is gekomen. Omdat ze bijna geen zuurstof meer heeft, moet ze haar geheugen weer opbouwen om een uitweg uit haar nachtmerrie te vinden.

Titel: Oxygen / Oxygène
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: NNB
Categorie: Thriller, Drama, Sci-Fi
Regisseur: Alexandre Aja
Cast: Mélanie Laurent, Mathieu Amalric, Malik Zidi

→ Meer films van Alexandre Aja vind je ook hier 😱