Reacties op het nieuwe programma ‘Over De Oceaan’: “Ik ben fan!”

Gisteravond zeilde de eerste aflevering van het nieuwe programma Over De Oceaan voorbij. In het programma zeilen zes BN’ers de Atlantische Oceaan over. Onder leiding van ervaren kapitein en co-kapitein reizen zij in bijna drie weken van Las Palmas naar het Caribisch gebied. Kijkers thuis kunnen het nieuwe programma wel waarderen.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

BN’ers gaan het avontuur aan in ‘Over De Oceaan’

Onder leiding van een ervaren kapitein en co-kapitein zeilen zes BN’ers in het nieuwe programma Over De Oceaan de Atlantische Oceaan over. In bijna drie weken tijd reizen zij van Las Palmas naar het Caribisch gebied. Tijdens de 5.100 kilometer durende tocht zullen ze alleen op zichzelf en elkaar aangewezen zijn. Midden op zee zullen zij voor fysieke en mentale uitdagingen komen te staan. Gisteravond zagen we hoe André Dongelmans (De Verraders), Caroline Tensen, Kees Tol (Wie Is De Mol), Nicolette Kluijver (Expeditie Robinson), Roelof Hemmen en Roxane Knetemann emotioneel afscheid namen van hun familie. Hierna was het tijd voor het avontuur op zee.

Kijkers thuis zijn fan

Gisteravond was het zover en verscheen de eerste aflevering van het nieuwe programma op tv. De eerste aflevering kon rekenen op positieve reacties. Veel kijkers vinden het een ontzettend bijzonder avontuur en zijn benieuwd hoe de BN’ers de reis zullen beleven. Bekijk hieronder een greep uit de reacties.

Meer informatie over het programma

Onder leiding van een ervaren kapitein en co-kapitein leren de avonturiers met vallen en opstaan zeilen te midden van de Atlantische golven. Startend in Las Palmas en eindigend in het Caribisch gebied, is dit avontuur een ware rollercoaster van fysieke en mentale uitdagingen. Gedurende deze afzondering van bijna drie weken, zonder contact met het vasteland, zullen ze zichzelf en elkaar op fysiek en mentaal vlak tegenkomen. Contact met het thuisfront is onmogelijk, er is geen volgboot en ze zijn op zee onbereikbaar voor hulpdiensten. In geval van nood zijn ze enkel en alleen op zichzelf en elkaar aangewezen. ‘Over de Oceaan’ brengt euforie, geluk en humor afgewisseld met emotionele momenten.

TitelOver De Oceaan
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
DeelnemersAndré Dongelmans, Caroline Tensen, Kees Tol, Nicolette Kluijver, Roelof Hemmen, Roxane Knetemann

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.