Waar kun je het programma ‘Over De Oceaan’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op donderdag 16 mei 2024 verschijnt het nieuwe programma Over De Oceaan. Onder leiding van een ervaren kapitein en co-kapitein zeilen zes BN’ers de Atlantische Oceaan over. Misschien ben je wel heel benieuwd naar dit programma, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘Over De Oceaan’ online kijken?

Over De Oceaan verschijnt op donderdag 16 mei op de buis. Iedere donderdag kun je om 20:30 uur op RTL 4 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Over De Oceaan bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
VideolandOmdat het programma op RTL wordt uitgezonden, zijn alle afleveringen ook op deze streamingdienst terug te kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Over De Oceaan niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.

Verhaal van het programma

Onder leiding van een ervaren kapitein en co-kapitein leren de avonturiers met vallen en opstaan zeilen te midden van de Atlantische golven. Startend in Las Palmas en eindigend in het Caribisch gebied, is dit avontuur een ware rollercoaster van fysieke en mentale uitdagingen. Gedurende deze afzondering van bijna drie weken, zonder contact met het vasteland, zullen ze zichzelf en elkaar op fysiek en mentaal vlak tegenkomen. Contact met het thuisfront is onmogelijk, er is geen volgboot en ze zijn op zee onbereikbaar voor hulpdiensten. In geval van nood zijn ze enkel en alleen op zichzelf en elkaar aangewezen. ‘Over de Oceaan’ brengt euforie, geluk en humor afgewisseld met emotionele momenten.

Meer informatie over de serie

TitelOver De Oceaan
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
DeelnemersAndré Dongelmans, Caroline Tensen, Kees Tol, Nicolette Kluijver, Roelof Hemmen, Roxane Knetemann

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.