BN’ers zeilen de Atlantische Oceaan over in nieuw programma ‘Over De Oceaan’

Alle hens aan dek, want dit voorjaar verschijnt er een nieuw tv-programma op RTL 4. In Over De Oceaan zeilen zes BN’ers in bijna drie weken van Las Palmas naar het Caribisch gebied. Midden op zee, zonder contact met de buitenwereld, zullen ze voor fysieke en mentale uitdagingen komen te staan. We vertellen je alles over exacte datum waarop de eerste aflevering op tv verschijnt en welke bekende Nederlanders het avontuur zullen aangaan.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw programma ‘Over De Oceaan’

Dit voorjaar verschijnt het nieuwe programma Over De Oceaan op tv. Onder leiding van een ervaren kapitein en co-kapitein zeilen zes BN’ers de Atlantische Oceaan over. In bijna drie weken tijd reizen zij van Las Palmas naar het Caribisch gebied. Tijdens de 5.100 kilometer durende tocht zullen ze alleen op zichzelf en elkaar aangewezen zijn. Midden op zee zullen zij voor fysieke en mentale uitdagingen komen te staan. Hoewel het programma in Nederland nieuw is, zijn er al twee succesvolle seizoenen in België verschenen.

Deze BN’ers trotseren de zee

Maar welke BN’ers durven deze reis aan? André Dongelmans (De Verraders), Caroline Tensen, Kees Tol (Wie Is De Mol), Nicolette Kluijver (Expeditie Robinson), Roelof Hemmen en Roxane Knetemann stappen allemaal aan boord en zullen met elkaar het avontuur aangaan. Ieder van hen heeft zo zijn eigen redenen om mee te doen aan het programma.

Op deze datum verschijnt het programma op tv

Nu ben je uiteraard benieuwd wanneer het programma op tv verschijnt. Op donderdag 16 mei 2024 zal de eerste aflevering om 20:30 uur op RTL 4 te zien zijn. Het seizoen zal uit acht afleveringen bestaan, waarin we de reis vol emoties, onvoorspelbaarheid en uitdagingen volgen. Dit betekent dat de laatste aflevering op 4 juli 2024 verschijnt. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze vrijwel direct online terug te kijken via NLZIET. Het uitzendschema ziet er als volgt uit:

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Donderdag16 mei 202420:30 uur
2Donderdag23 mei 202420:30 uur
3Donderdag30 mei 202420:30 uur
4Donderdag6 juni 202420:30 uur
5Donderdag13 juni 202420:30 uur
6Donderdag20 juni 202420:30 uur
7Donderdag27 juni 202420:30 uur
8Donderdag4 juli 202420:30 uur

Meer informatie over het programma

Onder leiding van een ervaren kapitein en co-kapitein leren de avonturiers met vallen en opstaan zeilen te midden van de Atlantische golven. Startend in Las Palmas en eindigend in het Caribisch gebied, is dit avontuur een ware rollercoaster van fysieke en mentale uitdagingen. Gedurende deze afzondering van bijna drie weken, zonder contact met het vasteland, zullen ze zichzelf en elkaar op fysiek en mentaal vlak tegenkomen. Contact met het thuisfront is onmogelijk, er is geen volgboot en ze zijn op zee onbereikbaar voor hulpdiensten. In geval van nood zijn ze enkel en alleen op zichzelf en elkaar aangewezen. ‘Over de Oceaan’ brengt euforie, geluk en humor afgewisseld met emotionele momenten.

TitelOver De Oceaan
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
DeelnemersAndré Dongelmans, Caroline Tensen, Kees Tol, Nicolette Kluijver, Roelof Hemmen, Roxane Knetemann

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.