Waar kan ik de film The Outpost (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film The Outpost uit 2020. De oorlogsfilm met een sterrencast van onder andere Scott Eastwood, Caleb Landry Jones en Orlando Bloom behaalde tot dusver een 6.8 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Outpost uit 2020 online kijken?

Pathé Thuis: Deze titel is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Daarnaast zijn er nog veel andere opties om de film online te bekijken of bestellen. Bekijk vooral even stuk voor stuk de mogelijkheden hieronder om de streaming optie met de beste prijs te vinden.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Ziggo on Demand.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Google Play Store: Je kunt de film huren of kopen via de Google Play Store. Ga direct naar de film in de Google Play Store.

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van The Outpost (2020)

Tijdens de Afghanistanoorlog werden verschillende voorposten geplaatst om de Taliban-beweging en hun toeleveringsketen te controleren. Kamp Keating, gelegen in een vallei omgeven door bergen, was één van hen. Terwijl het beschoten worden door de Talibans business as usual was, probeerden ze respect te krijgen van de lokale dorpsoudsten en hen te laten helpen deze schermutselingen te stoppen. Op een dag, toen 400 Talibans zich verzamelden voor een verrassingsaanval, was het aan hen om gebruik te maken van de slechte verdediging en het gebrek aan munitie en mankracht die ze hadden, om uiteindelijk te overleven en terug te gaan naar hun geliefden.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Drama, Geschiedenis
IMDb: 6.8 uit 14,599 stemmen
Duur: 1 uur en 38 minuten
Director: Rod Lurie
Schrijvers: Paul Tamasy, Eric Johnson
Cast: Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.