Wanneer komt ‘Outlander’ seizoen 7 deel 2 op Netflix?

Outlander-fans die de serie op Netflix volgen, moesten even geduld hebben. Het duurde een behoorlijke tijd voordat de afleveringen ook bij de streaminggigant arriveerden, maar op woensdag 19 juni was het eindelijk zover. Dit zijn echter nog niet alle afleveringen seizoen 7, want die is in twee delen opgedeeld. Veel mensen vragen zich af wanneer Outlander seizoen 7 deel 2 op Netflix verschijnt. Wij laten het weten.

‘Outlander’ seizoen 7 van start

In het zevende seizoen van Outlander zien we hoe de Jamie en Claire geconfronteerd worden met de gewelddadige strijd. Hun land verandert en zij worden gedwongen mee te veranderen. Er moeten een aantal onmogelijke beslissingen gemaakt worden die grote gevolgen hebben voor de familie.

Wanneer komt seizoen 7 deel 2 naar Netflix?

Onlangs werd bekend dat seizoen 7B van Outlander te zien zal zijn op 22 november 2024. Dit is echter bij het Amerikaanse televisienetwerk STARZ en in Nederland bij het video on demand-platform Ziggo Movies & Series. Netflix loopt altijd een beetje achter en is vaak pas een jaar later aan de beurt. Dikke kans dus dat je moet wachten tot in 2025. Zodra we meer weten, vind je die informatie direct op deze pagina. We houden je daarnaast natuurlijk op de hoogte via onze social media-kanalen en via je mail.

Komt er een ‘Outlander’ seizoen 8?

We weten inmiddels al dat er ook nog een achtste seizoen komt. Dit werd begin vorig jaar bekendgemaakt. Het is echter nog niet duidelijk wanneer we ernaar kunnen kijken. We moeten eerst dus nog wachten op de komst van seizoen 7B in november.

Altijd op de hoogte blijven? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.