Het is een feit: Outlander seizoen 7 komt eraan!

Lieve fans van Outlander, we hebben goed nieuws. Er is nog meer Claire en natuurlijk nog heel veel meer Jamie in aantocht! Al voor de release van het zevende deel heeft de cast namelijk het nieuws naar buiten gebracht dat Outlander een zevende seizoen zal krijgen! Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Outlander seizoen 7 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Outlander over?

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Titel: Outlander
Soort: Serie
Jaar: 2014
Seizoenen: 7 seizoenen
Categorie: Drama, Fantasy, Romantiek
Makers: Ronald D. Moore
Cast: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix
IMDb: 8.4 uit 110,602 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Outlander seizoen 7 op Netflix Nederland?

Op zondag 14 maart 2021 kwam het mooie nieuws definitief naar buiten: Outlander krijgt officieel een zevende seizoen! De cast liet dit weten in een video die op social media verscheen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Outlander vind je hier 🍿

Komt er een Outlander seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is er nog geen komst van het achtste deel van Outlander bevestigd. We houden je hierover op de hoogte via de website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Outlander seizoen 7?

Er is er nog geen trailer van het zevende seizoen beschikbaar, maar hieronder kun je wel de bekendmaking van het zevende deel terugkijken.