Opnames Outlander seizoen 6 zijn begonnen, cast deelt foto’s

Liefhebbers van Outlander bevinden zich in een prachtige week. Rond de tijd dat bekendgemaakt werd dat seizoen 5 naar Netflix komt op 17 februari, wordt nu ook het nieuws naar buiten gebracht dat de productie van Outlander seizoen 6 in volle gang is. Dat nieuws bracht de cast van de romantische dramaserie via social media naar buiten.

Cast laat weten: opnames van Outlander seizoen 6 zijn begonnen

Inmiddels is de productie van het zesde seizoen van Outlander in volle gang. Dat lieten steracteur Sam Heughan (Jamie Fraser) en uitvoerend producent Maril Davis begin februari via Twitter weten.

Acteur Sam Heughan zegt: “We zijn TERUG!! @Outlander_STARZ Seizoen 6 aan het filmen! Ik ben blij dat ik nu aan het werk ben, de productie zorgt ervoor dat iedereen veilig en beschermd is. Nu alleen nog met de sneeuw kunnen werken…. ⛄️ 🏴”

Uitvoerend producent Maril Davis laat weten: “Zo blij om aan te kondigen dat Outlander seizoen 6 begonnen is! Zo enthousiast over dit seizoen!@Outlander_STARZ”

Seizoen 5 van Outlander komt volgende week naar Netflix

De timing van deze nieuwe productie is uitstekend, want na lang wachten kunnen liefhebbers van de serie eindelijk het vijfde seizoen van Outlander op Netflix streamen vanaf 17 februari 2021. Eerder was dit nieuwe deel al bij Ziggo Movies & Series te bekijken, maar een abonnement op deze streamingdienst is enkel te verkrijgen voor klanten van Ziggo en Vodafone. Hierdoor keken fans van Outlander al maanden reikhalzend uit naar het nieuws van Netflix dat seizoen 5 ook naar dit grootste video on demand-platform van Nederland zou komen.

Wanneer kun je seizoen 6 online kijken?

Momenteel is helaas nog niet met zekerheid te zeggen wanneer het zesde seizoen van Outlander op Netflix of Ziggo Movies & Series te zien zal zijn. Op deze twee streamingdiensten is momenteel de populaire historische dramaserie te bekijken, maar vaak duurt het even voordat de nieuwe seizoenen na uitzending in de Verenigde Staten in Nederland te zien zijn.

Nu de productie van seizoen 6 ook nog eens flink uitloopt als gevolg van de Coronacrisis, kan het zo tot 2022 duren tot we de eerste beelden van seizoen 6 hier kunnen streamen. Zodra er meer bekend is over een exacte datum, laten we het weten via je mail.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Outlander vind je hier 🍿