Wanneer komt ‘Outlander’ seizoen 6 op Netflix in Nederland?

De razendpopulaire romantische dramaserie Outlander (momenteel te bekijken op Netflix en Ziggo Movies & Series) heeft inmiddels alweer een zesde seizoen! De nieuwste afleveringen zijn ook in Nederland al te zien, maar nog niet bij de streamingdienst die momenteel marktleider is. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Outlander seizoen 6 op Netflix.

Wanneer komt Outlander seizoen 6 op Netflix Nederland?

Inmiddels is het zesde seizoen van Outlander al volledig opgenomen en uitgezonden in de Verenigde Staten tussen 6 maart en 1 mei 2022. Een van de eerste berichten die we over het nieuwste seizoen kregen was van steracteur Sam Heughan (Jamie Fraser). Hij liet vorige zomer via Twitter weten dat de productie van start was gegaan.

De acteur laat in het bericht, vrij vertaald, weten: “HET IS ROND!!!! Nouja… op vrijdag. Seizoen 6 van @Outlander_STARZ is AF! We hebben ook een verlengde eerste afl voor jullie. Dit seizoen wordt 8 afl. met een verlengd seizoen 7… Veel te vieren! 😘🥃”

Hiermee hadden we dus ook de eerste details binnen van het zesde seizoen. Het telt 8 afleveringen met een extra lange eerste episode. Aangezien seizoen 6 met 8 afleveringen relatief kort is, wordt het zevende seizoen van de romantische dramaserie extra lang. Het zesde seizoen van Outlander is volledig te zien op Ziggo Movies & Series in Nederland. Een releasedatum op Netflix NL hebben we op het moment van schrijven nog niet, maar Netflix liet in een tweet recentelijk wel weten dat hij er ‘binnenkort’ aan zit te komen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Outlander vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Outlander over?

Claire en Jamie hebben samen een thuis opgebouwd op Fraser’s Ridge. Nu moeten ze hun thuis verdedigen, niet alleen tegen krachten van buitenaf, maar ook tegen de toenemende conflicten binnen de gemeenschap die ze onder hun hoede hebben.

TitelOutlander
SoortSerie
Jaar2014-
Seizoenen7 seizoenen
CategorieDrama, Fantasy, Romantiek
IMDb8,4 uit 153.000 stemmen
NetwerkSTARZ
MakerRonald D. Moore
CastCaitríona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Sophie Skelton, Richard Rankin, Robias Menzies, César Domboy, Lauren Lyle, John Bell
KijkenBekijk direct op Ziggo Movies & Series
KijkenBekijk direct op Netflix
BestelBekijk direct op Bol.com

Komt er een Outlander seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

De komst van het zevende deel van deze romantische dramaserie is inmiddels officieel bevestigd en het filmen is zelfs al aan de gang. Meer hierover lees je op de pagina Outlander seizoen 7 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Outlander seizoen 6?

Hieronder bekijk je de officiële trailer van het zesde seizoen van Outlander.

Outlander | Season 6 Official Trailer | STARZ

Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je de serie Outlander online kijken?

    Outlander is zowel op Ziggo Movies & Series als op Netflix te zien in Nederland. Ziggo is echter de enige locatie waar tevens het nieuwste zesde seizoen sinds maart 2022 te zien is.

  2. Wanneer komt Outlander seizoen 6 op Netflix Nederland?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen op de streamingdienst zal arriveren, maar het zal volgens Netflix wel ‘binnenkort’ zijn. Zodra er meer bekend is, laten we het weten via je mail.


Synopsis: Ziggo Movies & Series

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.