Wanneer komt ‘Outlander’ seizoen 6 op Netflix in Nederland?

De razendpopulaire romantische dramaserie Outlander (momenteel te bekijken op Netflix en Ziggo Movies & Series) heeft inmiddels alweer een zesde seizoen! De nieuwste afleveringen zijn ook in Nederland al te zien, maar nog niet bij de streamingdienst die momenteel marktleider is. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Outlander seizoen 6 op Netflix.

Wanneer komt Outlander seizoen 6 op Netflix Nederland?

Inmiddels is het zesde seizoen van Outlander al volledig opgenomen en uitgezonden in de Verenigde Staten tussen 6 maart en 1 mei 2022. Netflix-kijkers moesten echter behoorlijk lang wachten op de nieuwe afleveringen en flink wat tijd was het onduidelijk wanneer de serie eindelijk vervolgd zou worden. Netflix liet niks meer los dan dat het “ergens in 2023” zou zijn.

Nu is eindelijk bekend wanneer seizoen 6 via Netflix te streamen zal zijn: op dinsdag 7 maart 2023! Nog maar een paar weekjes wachten dus. In het zesde seizoen stevent de samenleving op de Amerikaanse revolutie af. De Frasers proberen koste wat het kost de vrede te bewaren. Ondertussen hebben Claire en James samen een thuis opgebouwd op Fraser’s Ridge. Dit moeten ze verdedigen, niet alleen tegen krachten van buitenaf, maar ook tegen de toenemende conflicten binnen de gemeenschap die ze onder hun hoede hebben. Het zesde seizoen van Outlander is volledig te zien op Ziggo Movies & Series in Nederland.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Outlander vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Outlander over?

Claire en Jamie hebben samen een thuis opgebouwd op Fraser’s Ridge. Nu moeten ze hun thuis verdedigen, niet alleen tegen krachten van buitenaf, maar ook tegen de toenemende conflicten binnen de gemeenschap die ze onder hun hoede hebben.

TitelOutlander
SoortSerie
Jaar2014-
Seizoenen7 seizoenen
CategorieDrama, Fantasy, Romantiek
IMDb8,4 uit 153.000 stemmen
NetwerkSTARZ
MakerRonald D. Moore
CastCaitríona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Sophie Skelton, Richard Rankin, Robias Menzies, César Domboy, Lauren Lyle, John Bell
BestelBekijk direct op Bol.com

Komt er een Outlander seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

De komst van het zevende deel van deze romantische dramaserie is inmiddels officieel bevestigd en het filmen is zelfs al aan de gang. Meer hierover lees je op de pagina Outlander seizoen 7 op Netflix. Ook het achtste seizoen is inmiddels al aangekondigd.

Welke teaser of trailer is er van Outlander seizoen 6?

Hieronder bekijk je de officiële trailer van het zesde seizoen van Outlander.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Ziggo Movies & Series