Goed nieuws, want de populaire serie Outlander (momenteel te bekijken op Netflix en Ziggo Movies & Series) krijgt een vervolgseizoen! Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Outlander seizoen 6 op Netflix!

Bekijk Outlander seizoen 5 nu een maand gratis via Ziggo Movies & Series.

Waar gaat het verhaal van Outlander over?

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Titel: Outlander
Soort: Serie
Jaar: 2014
Seizoenen: 5 seizoenen
Categorie: Drama, Fantasy, Romantiek
Makers: Ronald D. Moore
Cast: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix
IMDb: 8.4 uit 110,602 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Outlander seizoen 6 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Outlander seizoen 6 op Netflix Nederland?

Momenteel is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen op de streamingdienst zal arriveren, maar het is waarschijnlijk dat de eerste publicatie in begin 2021 zal zijn. Vervolgens kan het dat we nog een tijdje moeten wachten tot Netflix het nieuwste deel van de serie kan laten zien in Nederland. Zodra er meer bekend is, laten we het weten in de Streamwijzer Groep en via je mail.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Outlander vind je hier 🍿

Komt er een Outlander seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is er nog geen komst van het zevende deel van Outlander bevestigd. Wel lijkt het waarschijnlijk dat dit er zal komen, gezien de sterke populariteit van de serie. We houden je hierover op de hoogte via de website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Outlander seizoen 6?

Er is er nog geen trailer van het zesde seizoen beschikbaar, maar hieronder kun je eerdere beelden terugkijken om alvast op te warmen!

Outlander: Season 5 Official Trailer