Outlander seizoen 6 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Goed nieuws, want de populaire serie Outlander (momenteel te bekijken op Netflix en Ziggo Movies & Series) krijgt een vervolgseizoen! De productie is inmiddels begonnen met het filmen en naar verwachting zal het nieuwe seizoen ergens in het komende jaar af zijn. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Outlander seizoen 6 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Outlander over?

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Titel: Outlander
Soort: Serie
Jaar: 2014
Seizoenen: 5 seizoenen
Categorie: Drama, Fantasy, Romantiek
Makers: Ronald D. Moore
Cast: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix
IMDb: 8.4 uit 110.000 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Outlander seizoen 6 op Netflix Nederland?

Inmiddels is de productie van het zesde seizoen van Outlander in volle gang. Dat lieten steracteur Sam Heughan (Jamie Fraser) en uitvoerend producent Maril Davis begin februari via Twitter weten.

Acteur Sam Heughan zegt: “We zijn TERUG!! @Outlander_STARZ Seizoen 6 aan het filmen! Ik ben blij dat ik nu aan het werk ben, de productie zorgt ervoor dat iedereen veilig en beschermd is. Nu alleen nog met de sneeuw kunnen werken…. ⛄️ 🏴”

Uitvoerend producent Maril Davis laat weten: “Zo blij om aan te kondigen dat Outlander seizoen 6 begonnen is! Zo enthousiast over dit [email protected]_STARZ”

  • Wanneer komt Outlander seizoen 6 op Netflix Nederland?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen op de streamingdienst zal arriveren, maar het is waarschijnlijk dat gezien de duur van de productie de eerste publicatie rond eind 2021-begin 2022 zal zijn. Vervolgens kan het dat we nog een tijdje moeten wachten tot Netflix het nieuwste deel van de serie kan laten zien in Nederland. Zodra er meer bekend is, laten we het weten in de Streamwijzer Groep en via je mail.

  • Waar kun je de serie Outlander online kijken?

    Outlander is zowel op Ziggo Movies & Series als op Netflix te zien in Nederland.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Outlander vind je hier 🍿

Komt er een Outlander seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

De komst van het zevende deel van deze romantische dramaserie is inmiddels officieel bevestigd. Meer hierover lees je op de pagina Outlander seizoen 7 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Outlander seizoen 6?

Er is er nog geen trailer van het zesde seizoen beschikbaar, maar hieronder kun je eerdere beelden terugkijken om alvast op te warmen!

Outlander: Season 5 Official Trailer