Eerste beelden: seizoen 6 van romantische dramaserie ‘Outlander’

De opnames zijn afgerond en een indicatie voor de Amerikaanse lancering is naar buiten gebracht. Het zesde seizoen de romantische dramaserie Outlander zit er nu toch echt aan te komen! De eerste beelden zijn gisteren in de vorm van een teaser en poster ook naar buiten gebracht door STARZ. In Nederland zijn momenteel seizoen 1-5 op Netflix te bekijken.

Eerste beelden: seizoen 6 van romantische dramaserie ‘Outlander’

Op zaterdag 9 oktober 2021 verschenen de allereerste beelden van Outlander seizoen 6 in een heerlijke trailer op het YouTube-kanaal van STARZ.

Lancering van Outlander seizoen 6 in de Verenigde Staten en Nederland

Inmiddels is het zesde seizoen van Outlander al volledig opgenomen. Dat liet steracteur Sam Heughan (Jamie Fraser) op 1 juni via Twitter weten na begin februari te hebben gedeeld dat de productie van start was gegaan.

De acteur laat in het bericht, vrij vertaald, weten: “HET IS ROND!!!! Nouja… op vrijdag. Seizoen 6 van @Outlander_STARZ is AF! We hebben ook een verlengde eerste afl voor jullie. Dit seizoen wordt 8 afl. met een verlengd seizoen 7… Veel te vieren! 😘🥃”

Hiermee hebben we dus ook de eerste details binnen van het zesde seizoen. Het zal 8 afleveringen lang zijn met een extra lange eerste episode. Aangezien seizoen 6 met 8 afleveringen relatief kort is, wordt het zevende seizoen van de romantische dramaserie extra lang. Het zesde seizoen van Outlander zal vanaf begin 2022 te zien zijn in de Verenigde Staten. Een release datum in Nederland hebben we op het moment van schrijven nog niet. Bij ons is seizoen 1-5 van de serie op het moment van schrijven op Netflix te bekijken. Overigens is de komst van seizoen 7 inmiddels ook al officieel bevestigd.

Meer informatie over de serie

Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.

TitelOutlander
SoortSerie
Jaar2014
TaalEngels
Duur7 seizoenen
CategorieDrama, Fantasy, Romantiek
IMDb8,4 uit 138.000 stemmen
RegisseurRonald D. Moore
CastCaitriona Balfe, Sam Heughan, Tobias Menzies, Richard Rankin, Sophie Skelton, Duncan Lacroix, Laura Donnelly, Steven Cree, John Bell
KijkenBekijk nu op Netflix

Synopsis: Netflix
Beeld: STARZ