Outlander seizoen 5 is begonnen op Ziggo Movies & Series

Sinds februari 2020 is het nieuwste seizoen van Outlander, seizoen 5, begonnen in de Verenigde Staten. In Nederland is Ziggo Movies & Series het allereerste platform dat de afleveringen aanbied. Elke aflevering zal de maandag na de release date in de Verenigde Staten op het platform verschijnen. Hieronder vind je het complete uitzendschema.

Meer informatie over (kosten van) abonnementen van Ziggo Movies & Series vind je op pagina ‘Wat kost Ziggo Movies & Series?‘ en een abonnement afsluiten kan direct via deze pagina.

Check hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Outlander S5 op Ziggo Movies & Series!

Waar gaat het verhaal van Outlander over?

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Op IMDb wordt de serie Outlander beoordeeld met een 8.4 uit 10.

Wanneer komt Outlander seizoen 5 op Ziggo Movies & Series?

Wanneer komt Outlander seizoen 5 op Ziggo Movies & Series?

Sinds 17 februari 2020 is het vijfde seizoen van de serie Outlander te zien op Ziggo Movies & Series. Er zal elke week op maandag een nieuwe aflevering van de serie online verschijnen volgens het onderstaande uitzendschema.

AfleveringTitelUitzenddatum
1The Fiery Cross17 februari 2020
2Between Two Fires24 februari 2020
3Free Will2 maart 2020
4Company We Keep9 maart 2020
5Perpetual Adoration16 maart 2020
6Better to Marry Than Burn23 maart 2020
7The Ballad of Roger Mac30 maart 2020
8Famous Last Words6 april 2020
8Mercy Shall Follow Me13 april 2020
8Monsters and Heroes20 april 2020
11Journeycake27 april 2020
12What Dreams May Come4 mei 2020

Een andere veelgestelde vraag is: wanneer komt Outlander seizoen 5 op Netflix? We weten jammer genoeg nog niet wanneer het vijfde seizoen op Netflix zal verschijnen. Op dit moment is het vijfde deel nog niet aangekocht door de streamingdienst in Nederland. Over de ontwikkelingen hiervan houden we je op de hoogte in het artikel over Outlander seizoen 5 op Netflix.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Outlander vind je hier 🍿

Komt er een Outlander seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws! Er is door de makers al officieel bekendgemaakt dat er een zesde seizoen zal volgen! We kunnen dus nog even genieten van één van onze favoriete series.

Welke teaser of trailer is er van Outlander seizoen 5?

Kom hieronder vast in de stemming voor het vijfde seizoen met de allereerste beelden!