Outlander seizoen 5 is nu te zien op Netflix

Het vijfde seizoen van Outlander is al in februari 2020 uitgezonden in de Verenigde Staten, maar fans van de serie in Nederland konden tot vandaag enkel nog via Ziggo Movies & Series naar de nieuwste afleveringen krijgen. Gelukkig heeft Netflix de serie nu eindelijk in Nederland gelanceerd. Check hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Outlander seizoen 5 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Outlander over?

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Titel: Outlander
Soort: Serie
Jaar: 2014
Seizoenen: 5 seizoenen
Categorie: Drama, Fantasy, Romantiek
Makers: Ronald D. Moore
Cast: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix
IMDb: 8.4 uit 110,602 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Kijken: Bekijk direct op Ziggo Movies & Series
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Outlander seizoen 5 op Netflix Nederland?

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Outlander vind je hier 🍿

Komt er een Outlander seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws! Er is door de makers al officieel bekendgemaakt dat er een zesde seizoen van Outlander zal volgen! We kunnen dus nog even genieten van één van onze favoriete series op Netflix. Inmiddels zijn de opnames van dat zesde seizoen ook al begonnen, dus het zal niet al te lang meer duren.

Welke teaser of trailer is er van Outlander seizoen 5?

Kom hieronder vast in de stemming voor het vijfde seizoen met de allereerste beelden!