Outlander fans hebben al tijden moeten wachten op de komst van seizoen 4 naar Netflix Nederland. Nu weten we dat seizoen 5 vanaf februari 2020 uitgezonden is in de Verenigde Staten. Check hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Outlander S5 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Outlander over?

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Op IMDb wordt de serie Outlander beoordeeld met een 8.4 uit 10.

Wanneer komt Outlander seizoen 5 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Outlander seizoen 5 op Netflix? We weten jammer genoeg nog niet wanneer het vijfde seizoen op Netflix zal verschijnen. Outlander seizoen 5 is vanaf februari 2020 te zien, maar op dit moment nog niet aangekocht door de streamingdienst in Nederland.

Komt er een Outlander seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws! Er is door de makers al officieel bekendgemaakt dat er een zesde seizoen zal volgen! We kunnen dus nog even genieten van één van onze favoriete series op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Outlander seizoen 5?

Kom hieronder vast in de stemming voor het vijfde seizoen met de allereerste beelden!


Wanneer komt Outlander seizoen 5 op Netflix Nederland?

Helaas is nog niet bekend wanneer het vijfde deel van Outlander op Netflix Nederland zal verschijnen.Outlander seizoen 5 Netflix