Outlander Ziggo GO krijgt seizoen 4!

Outlander fans opgelet: seizoen 4 komt nu per losse aflevering online op Ziggo GO! Voor degene die Outlander (Ziggo GO) nog niet heeft gezien rest geen ander advies dan snel beginnen te kijken. Wil je alles van Outlander nu al kijken? Hier kun je alles het beste vinden.

Na gediend te hebben als verpleegster in het Britse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog geniet Claire Randall van een tweede huwelijksreis in Schotland met haar man Frank. Hij is een MI6 officier die uitkijkt naar een nieuwe carrière als geschiedkundige in Oxford. Maar dan wordt Claire van het ene op het andere moment getransporteerd door de tijd naar 1743, in een mysterieuze wereld waar haar vrijheid en leven worden bedreigd. Om te overleven trouwt ze met Jamie Fraser, een Schotse soldaat met een gecompliceerd verleden en een flink gevoel voor humor. Er volgt een gepassioneerde relatie, en Claire raakt opgesloten tussen twee verschillende mannen in twee heel verschillende levens. Outlander is gebaseerd op de bestseller boeken van Diana Gabaldon.

Al laat Netflix Outlander dus maar tot seizoen 3 zien, het nieuwste Outlander seizoen 4 is dus zeker legaal te kijken op streamingdienst Ziggo GO. Outlander krijgt de volgende waanzinnig hoge scores op de grote platforms: IMDb 8.5 uit 10 en Tomatometer 92% uit 100.

Kijk hieronder de trailer van het vierde seizoen Outlander!

Klik hier om naar Ziggo GO te gaan: Movies en Series

Let op: het volgende stuk tekst bevat spoilers. Lees dit dus alleen als je details over de verhaallijn van Outlander wil lezen.

Claire Randall gaat in 1945 met haar man Frank samen op een tweede huwelijksreis naar de Hooglanden van Schotland. Claire was verpleegster in het Britse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Haar man, Frank, is historicus. Deze reis wil Frank gebruiken om meer onderzoek te doen naar zijn voorvader. Dat was de beruchte Black Jack, ofwel Jonathan Randall. Hij was kapitein in het Britse leger. Op een dag gaat Claire zonder Frank naar een plek waar een plaatselijke stenen cirkel is. Daar wil ze een plantje zoeken, omdat ze erg geïnteresseerd is in planten en de geneeskundige werking die planten hebben. Dan merkt Claire plotseling een merkwaardig geluid. Het geluid komt van de stenen cirkel vandaan. Ze besluit de steen in het midden aan te raken, en maakt plotseling een reis door de tijd. Ze komt aan in het Schotland van 1743, waar ze daadwerkelijk Jonathan Randall ontmoet: de oneerbare voorvader van echtgenoot Frank. Claire wordt gered door een Highlander uit een gevaarlijke situatie. Hij brengt haar naar een hut waar andere mannen ook onderdak hebben gezocht. Deze mannen behoren tot de McKenzie clan van Castle Leoch. Jamie Fraser is een van de ondergedoken mannen. Hij zal later vele avonturen beleven met Claire.

🚨 Zoek je het volledige online aanbod van alle streaming services? Klik dan hier!