Fans vragen zich al ONTZETTEND lang af wanneer het vierde seizoen van Outlander nou eindelijk naar Netflix Nederland zal komen. Nu lijkt er eindelijk goed nieuws te zijn. Netflix antwoordde namelijk via Twitter op een fanvraag…

Netflix hint via Twitter wel vaker op de komst van (seizoenen van) series en films naar de streamingdienst. Zo hebben we eerder op deze wijze kunnen voorspellen dat Glee en The Walking Dead naar het platform gingen komen. Check hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Outlander S4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Outlander over?

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Op IMDb wordt de serie Outlander beoordeeld met een 8.4 uit 10.

Wanneer komt Outlander seizoen 4 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Outlander seizoen 4 op Netflix? Helaas is nog niets zeker over de eventuele komst van het vierde seizoen naar de streamingdienst, al zijn fans er al erg lang naar aan het vragen. Gelukkig lijkt Netflix in de onderstaande tweet te hinten dat het vierde seizoen ‘binnenkort’ op de streamingdienst komt. Op de vraag van een fan over de komst van het vierde deel antwoordt Netflix namelijk letterlijk ‘Helpt het als we zeggen: binnenkort?’. Verder geven ze aan dat fans binnenkort meer te weten komen over het vierde seizoen van Outlander op de streamingdienst.

Komt er een Outlander seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws, er zal een vijfde seizoen volgen! Over de details van het vijfde seizoen laten we op Streamwijzer meer weten zodra er meer over bekend is.

Welke teaser of trailer is er van Outlander seizoen 4?

Kijk hieronder naar de ontzettend gave trailer van het vierde seizoen van Outlander!


Wanneer komt Outlander seizoen 4 op Netflix Nederland?

Recentelijk hintte de streamingdienst dat het vierde seizoen ‘binnenkort’ op Netflix Nederland zal verschijnen.Outlander seizoen 4 Netflix