Outlander seizoen 4 (Netflix) en 5 (Ziggo Movies & Series) komen eraan

Binnen korte tijd is er ineens dubbel goed nieuws gekomen voor fans van Outlander. Seizoen 4 lijkt na een bericht van Netflix op Twitter binnenkort naar de streamingdienst te komen en op een persevenement werd recentelijk bekendgemaakt dat seizoen 5 naar Ziggo Movies & Series komt op 17 februari 2020!

Waar gaat het verhaal van Outlander over?

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Op IMDb wordt de serie Outlander beoordeeld met een 8.4 uit 10.

Wanneer komt Outlander seizoen 4 op Netflix Nederland?

Helaas is nog niets zeker over de eventuele komst van het vierde seizoen naar de streamingdienst, al zijn fans er al erg lang naar aan het vragen. Gelukkig lijkt Netflix in de onderstaande tweet te hinten dat het vierde seizoen ‘binnenkort’ op de streamingdienst komt. Op de vraag van een fan over de komst van het vierde deel antwoordt Netflix namelijk letterlijk ‘Helpt het als we zeggen: binnenkort?’. Verder geven ze aan dat fans binnenkort meer te weten komen over het vierde seizoen van Outlander op de streamingdienst.

Wanneer komt Outlander seizoen 5 op Ziggo Movies & Series?

Goed nieuws voor fans! Op een persevenement van Ziggo werd op donderdag 3 oktober bekendgemaakt dat het vijfde seizoen van Outlander op 17 februari 2020 naar Ziggo Movies & Series zal komen!

Wanneer komt Outlander seizoen 5 op Netflix Nederland?

We weten jammer genoeg nog niet wanneer het vijfde seizoen op Netflix zal verschijnen. Outlander seizoen 5 is vanaf februari 2020 te zien bij Ziggo Movies & Series, maar op dit moment nog niet aangekocht door Netflix.

Komt er een Outlander seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws! Er is door de makers al officieel bekendgemaakt dat er een zesde seizoen zal volgen! We kunnen dus nog even genieten van één van onze favoriete series op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Outlander seizoen 4 en 5?

Momenteel is er alleen nog een trailer van het vierde seizoen, maar gelukkig zijn er wel al eerste beelden van de productie van Outlander deel 5!