Kijkers smullen van nieuwe aflevering ‘Outlander’: “Kan niet wachten op de rest van het seizoen”

Outlander is terug! De populaire serie over Claire en Jamie Fraser wordt al zes seizoenen lang geweldig bekeken en daarom keken veel mensen ook reikhalzend uit naar seizoen 7. Gisteren is de allereerste aflevering op Ziggo Movies & Series verschenen en deze blijkt niet teleur te stellen. Volgens de eerste reacties van kijkers is het begin weer geweldig en smaakt het zeker naar meer.

‘Outlander’ is terug voor het zevende seizoen

In het allereerste seizoen van Outlander belandde Claire Randall in het Schotland van 1743, haar oude leven net na de Tweede Wereldoorlog achter zich latend. Inmiddels heeft ze al heel wat meegemaakt met Jamie Fraser en zijn we in het zevende seizoen beland. Hierin zien we hoe Jamie en Claire geconfronteerd worden met een gewelddadige strijd die veroorzaakt wordt door de Amerikaanse revolutie. Ze moeten onmogelijke beslissingen maken die grote gevolgen hebben voor hun familie.

Het zevende seizoen liet ruim een jaar op zich wachten, maar gelukkig is de serie nu dan eindelijk terug. Iedere maandag verschijnt er op Ziggo Movies & Series een nieuwe aflevering. Wel goed om te weten: seizoen 7 is opgedeeld in twee delen en bevat in totaal zestien afleveringen. De eerste acht bekijk je in de komende periode, de laatste acht laten nog even op zich wachten. Wanneer die eraan komen, is nu nog niet bekend.

Kijkers reageren enorm positief op begin seizoen 7

Outlander is al sinds de verschijning waanzinnig populair en kijkers zijn altijd razend enthousiast. Zo belonen ze de serie met een gemiddelde van een 8,4 op IMDb. Ook het nieuwste seizoen valt weer goed in de smaak. Het regent lovende reacties op de eerste aflevering, die volgens kijkers emotioneel, spannend en meeslepend is. Daarnaast wordt het acteerwerk zoals altijd geprezen. Hieronder bekijk je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je de nieuwste aflevering van Outlander nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de seriepagina van Outlander op Ziggo Movies & Series.

Verder kijken? ‘Outlander’ seizoen 7 is iedere maandag te zien

De eerste aflevering van Outlander seizoen 7 is gisteren verschenen en dit betekent dat je vanaf nu iedere maandag klaar kunt zitten om meegenomen te worden in de wereld van de Frasers. Het zevende seizoen verschijnt op dit moment enkel op Ziggo Movies & Series. Netflix-kijkers moeten langer geduld hebben, want daar verwachten we hem pas over een jaar. Hieronder vind je het complete uitzendschema (op Ziggo Movies & Series).

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag19 juni 2023
2Maandag26 juni 2023
3Maandag3 juli 2023
4Maandag10 juli 2023
5Maandag17 juli 2023
6Maandag24 juli 2023
7Maandag31 juli 2023
8Maandag7 augustus 2023
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.