Bloedstollende misdaadthriller ‘The Outfit’ is vanaf vandaag te zien op SkyShowtime

Oscarwinnaar Mark Rylance kruipt in The Outfit in de huid van de Engelse kleermaker Leonard. Na een tragische gebeurtenis is hij naar Chicago vertrokken, waar hij betrokken raakt bij de onderwereld. De gloednieuwe misdaadthriller is vanaf vandaag te streamen op SkyShowtime.

Misdaadfilm ‘The Outfit’ werd door kijkers en critici geprezen

Britse kleermaker Leonard behoorde ooit tot de top van kleermakers uit de beroemde Londense straat Savile Row, maar een afschuwelijke gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat hij alles achter zich gelaten heeft en naar Chicago vertrokken is. Daar heeft hij een kleine kleermakerswinkel opgestart in een slechte buurt. De enige mensen die het kunnen veroorloven om zijn kleding af te nemen, zijn de leden van een meedogenloze gangsterfamilie. Door met hen in zee te gaan, raakt Leonard betrokken bij een aantal schimmige zaken.

In The Outfit vertolken een aantal grote acteurs de hoofdrollen. Zo zie je onder meer Oscarwinnaar Mark Rylance (Bridge of Spies), Zoey Deutch (Zombieland: Double Tap) en Dylan O’Brien (The Maze Runner) terug. De film wordt geprezen door zowel kijkers en critici, die hem belonen met een 7,1 op IMDb (uit 50.000 stemmen) en scores op Rotten Tomatoes van maar liefst 85% en 92%.

Drie redenen om deze film te kijken
1️⃣ Oscarwinnaar Mark Rylance in de hoofdrol
2️⃣ Script van Graham Moore, die ook het Oscarwinnende The Imitation Game maakte
3️⃣ Geprezen door kijkers en critici, met een Average Audience Score van 92%

‘The Outfit’ staat nu op SkyShowtime

SkyShowtime voegt in maart een flink aantal nieuwe films toe, waaronder dus The Outfit. Vanaf vandaag, zaterdag 18 maart, kun je op de streamingdienst terecht om de misdaadthriller te zien. Eerder was de film al te streamen via TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, maar dit is de eerste keer dat je hem zonder aanvullende kosten kunt bekijken. Hieronder bekijk je alvast de allereerste beelden.

THE OUTFIT - Official Trailer - Only in Theaters March 18

Meer informatie over de film

The Outfit volgt een Britse kleermaker die tot de top van de kleermakers uit de beroemde Londense straat Savile Row behoorde. Na een tragische gebeurtenis komt hij in Chicago terecht. Daar runt hij een kleine kleermakerswinkel in een slechte buurt. Hij maakt daar de mooiste kleding voor de enige mensen die zich dat kunnen veroorloven: een medogenloze gangsterfamilie.

TitelThe Outfit
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieMisdaad, Thriller
RegisseurGraham Moore
CastMark Rylance, Zoey Deutch, Dylan O’Brien, Johnny Flynn

Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.