Dit kun je verwachten van seizoen vier van ‘Outer Banks’

Het is alweer een tijd geleden dat we de Pogues op jacht zagen gaan naar de schat. In 2023 verscheen seizoen drie op Netflix. We zagen hoe de groep vrienden terecht kwam in een spannend nieuw avontuur. Goed nieuws, want nog voor het derde deel online verscheen kondigde de streamingdienst de komst van seizoen vier aan. De opnames zijn inmiddels in volle gang. Maar wat kunnen we allemaal van seizoen vier van Outer Banks verwachten? En wanneer verschijnt seizoen vier op Netflix?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Verhaal van seizoen vier

Het eerste seizoen van Outer Banks verscheen in 2020. De serie volgt een groep vrienden die ook wel bekend staan als de Pogues. Samen proberen ze een schat te vinden, terwijl ze ook het mysterie achter de verdwijning van de vader van John B. oplossen. Op 23 februari 2023 verscheen het derde seizoen op Netflix. We zagen hoe de groep vrienden een gloednieuw avontuur vol gevaren beleefden. Opnieuw sloegen zij op de vlucht en stond de jacht op een nieuwe schat centraal.

Helaas is er op het moment van schrijven nog geen trailer verschenen. Wel deelt de streamingdienst in een korte beschrijving waar seizoen vier over zal gaan:

🗣️ “De Pogues komen terug voor meer actie en avontuur met een vierde seizoen van Outer Banks in 2024. Terwijl één hoofdstuk van het verhaal van de Pogues is afgesloten, is de volgende fase van #P4L nog maar net begonnen en de jacht op het goud van Blackbeard ligt in het verschiet.”
– Netflix

Wanneer verschijnt seizoen vier op Netflix?

Nog voor de afleveringen van seizoen drie op Netflix verschenen, maakte de streamingdienst op 18 februari 2023 tijdens het Poguelandia Fan Event bekend dat er nog een seizoen aan zit te komen. Nog beter nieuws: de opnames zijn in volle gang. Op TikTok gaan beelden rond van de cast in Marokko.

Eerder dit jaar bevestigde Netflix dat seizoen vier van Outer Banks later in 2024 verschijnt. Als we naar eerdere release datums kijken, kunnen we een goede gok doen. Tussen de aankondiging van seizoen drie en de release date zat ongeveer 13 maanden. Seizoen vier werd in februari 2023 bekendgemaakt, waardoor we de nieuwe reeks rond de zomer in 2024 zouden kunnen verwachten. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Benieuwd naar alles wat er nog komen gaat? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Wie zit er in de cast?

Outer Banks zou Outer Banks niet zijn zonder onze favoriete vriendengroep, dus we kunnen je alvast verblijden met het nieuws dat alle vaste Pogues weer van de partij zijn. Dat betekent dat we Chase Stokes terug gaan zien als John B, Madelyn Cline als Sarah, Madison Bailey als Kiara, Jonathan Daviss als Pope, Rudy Pankow als JJ en Carlacia Grant als Cleo. Uiteraard zijn daarnaast ook Rafe Cameron (Drew Starkey) en Topper (Austin North) terug. Qua nieuwe gezichten weten we in ieder geval dat J. Anthony Crane (Billions), Pollyanna McIntosh (The Walking Dead: The Ones Who Live), Brianna Brown (Dynasty), Rigo Sanchez (Animal Kingdom) en Mia Challis (Clickbait) zich bij de cast gevoegd hebben.

Meer informatie over de serie

Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

TitelOuter Banks
SoortSerie
Jaar2020-
Duur4 seizoenen
CategorieActie, Misdaad, Drama
MakersShannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
CastChase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Charles Esten, Drew Starkey, Austin North, Carlacia Grant, Adina Porter

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.