Goed nieuws: ‘Outer Banks’ krijgt een vierde seizoen

Hoewel we nu nog aan het aftellen zijn naar het derde seizoen, dat op donderdag 23 februari in première gaat, hebben fans van Outer Banks dit weekend heel goed nieuws gekregen. Er wordt namelijk ook een vierde seizoen van de populaire serie gemaakt! De Pogues keren dus nóg keer terug naar Netflix.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Netflix verlengt ‘Outer Banks’ met vierde seizoen

Afgelopen weekend vond het Poguelandia Fan Event plaats in Californië. Alle Pogues—Chase Stokes (John B), Madelyn Cline (Sarah), Rudy Pankow (JJ), Madison Bailey (Kiara), Jonathan Daviss (Pope) en Carlacia Grant (Cleo)—waren aanwezig om het nieuwe seizoen te promoten, dat deze week in première gaat.

Tegelijkertijd kwamen ze ook met zeer goed nieuws. Na de tien afleveringen die donderdag verschijnen is het namelijk nog niet klaar met de ontzettend populaire serie; er komt ook nog een vierde seizoen. De makers zeiden hier het volgende over:

🗣️ “Poguelandia tot leven zien komen was ronduit spectaculair. De Pogues beleven het avontuur van hun leven, en nu kunnen we daar nog meer wendingen en twists van laten zien in een vierde seizoen. Bedankt aan Netflix, onze cast en de geweldige fans die geholpen hebben om dit mogelijk te maken.”
– Co-creators Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke

Seizoen 3 komt op 23 februari naar Netflix

Voordat we van het vierde seizoen kunnen genieten komt eerst het derde seizoen nog. Daar kunnen we vanaf donderdag 23 februari naar kijken. Op die datum gaan alle tien afleveringen tegelijkertijd live, dus dat wordt bingen! In het derde seizoen stranden de Pogues op een onbewoond eiland dat ze Poguelandia dopen. Erg lang kunnen ze hier niet van hun rust genieten, want al snel moeten ze op zoek naar een nieuwe schat.

Wanneer we daarna naar seizoen 4 kunnen kijken, is nog niet bekend. Zodra Netflix een releasedatum met ons deelt, hoor je het natuurlijk direct van ons via je mail.

Meer informatie over ‘Outer Banks’

Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

TitelOuter Banks
SoortSerie
Jaar2020-
Duur3 seizoenen
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb7,6 uit 53.000 stemmen
MakersShannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
CastChase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Charles Esten, Drew Starkey, Austin North, Carlacia Grant, Adina Porter

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.