Wanneer komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix?

Een spannend verhaal over jongeren die op de vlucht zijn en op jacht gaan naar het spoor van 400 miljoen dollar. Dat spreekt natuurlijk iedereen aan. Het feit dat Outer Banks een hitserie is geworden op Netflix, is dan ook zeker geen verrassing. Na de lancering van de tweede set afleveringen in juli 2021 zijn fans benieuwd of en wanneer er ook een derde deel van de serie zal volgen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix Nederland?

Normaal gesproken moeten we na een release een paar weken of soms maanden wachten tot we meer horen over de verlenging van een serie. Bij Outer Banks duurde het allemaal wat langer. Het tweede deel van de spannende hitserie kwam namelijk op 30 juli 2021 naar Netflix en daarna moesten we tot december 2021 wachten om met zekerheid zeggen dat de serie met een nieuw seizoen zou komen. Gelukkig kwam toen eindelijk het verlossende nieuws: er komt een seizoen 3!

Sinds kort hebben we ook een releasedatum. Netflix heeft laten weten dat de serie op donderdag 23 februari 2023 terugkeert naar de streamingdienst.

Waar gaat het verhaal van Outer Banks over?

Outer Banks is een coming of age verhaal dat een hechte groep van lokale tieners (de “Pogues”) volgt in de strand vakantie bestemming van de Outer Banks van Noord Carolina.

In seizoen 2 zijn John B & Sarah na hun spannende ontsnapping op de vlucht – en tot over hun oren in de Bahamas. Nieuwe vrienden brengen ook nieuwe vijanden als ze weer op het spoor van het goud zijn, terwijl de inzet voor Kiara, Pope, en JJ thuis snel escaleert. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Het avontuur van je leven wacht, maar de wateren die nog niet in kaart zijn gebracht, betekenen dat onze Pogues alles moeten doen wat ze kunnen om er levend uit te komen.

TitelOuter Banks
SoortSerie
Jaar2020
Duur3 seizoenen
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb7,6 uit 21.000 stemmen
MakersShannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
CastChase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Outer Banks seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

In het weekend vóór de première van Outer Banks seizoen 3 heeft Netflix bekendgemaakt dat er ook een vierde seizoen volgt. Goed nieuws! De makers hebben hier het volgende over gezegd:

🗣️ “Poguelandia tot leven zien komen was ronduit spectaculair. De Pogues beleven het avontuur van hun leven, en nu kunnen we daar nog meer wendingen en twists van laten zien in een vierde seizoen. Bedankt aan Netflix, onze cast en de geweldige fans die geholpen hebben om dit mogelijk te maken.”
– Co-creators Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke

Welke teaser of trailer is er van Outer Banks seizoen 3?

Op donderdag 2 februari, precies drie weken voor de lancering van de gloednieuwe afleveringen, heeft Netflix de spectaculaire trailer met ons gedeeld. Bekijk hem hieronder.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix