De spectaculaire trailer van ‘Outer Banks’ seizoen 3 is nu te zien

De Pogues zijn terug! Over precies drie weken (dus op donderdag 23 februari) zet Netflix het derde seizoen van de populaire serie Outer Banks online, maar nu maken ze ons alvast erg enthousiast met de zojuist gelanceerde trailer. Je bekijkt hem hierboven.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Outer Banks’ komt op 23 februari naar Netflix

De bekende vriendengroep is aan het einde van seizoen 2 op een onbewoond eiland gestrand, dat ze Poguelandia dopen. Hun familie denkt dat ze dood zijn, maar zij hebben het goed naar hun zin. Althans: zoals we in de spectaculaire trailer kunnen zien kunnen ze niet lang genieten van hun rust. Al snel moeten ze wederom vechten voor wat ze waard zijn én proberen de schat in handen te krijgen.

John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ en Cleo zijn weer van de partij en moeten samen tegenstand bieden tegen Ward en Rafe, die hongerig zijn naar wraak. Het derde seizoen van Outer Banks komt op donderdag 23 februari naar Netflix.

Meer informatie over de serie

Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

TitelOuter Banks
SoortSerie
Jaar2020
Duur3 seizoenen
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb7,6 uit 53.000 stemmen
MakersShannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
CastChase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Charles Esten, Drew Starkey, Austin North, Carlacia Grant, Adina Porter

Synopsis: Netflix
Afbeelding: Jackson Lee Davis via Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.