Het derde seizoen van ‘Outer Banks’ staat nú op Netflix

Bijna twee jaar lang moesten we erop wachten, maar nu is het eindelijk zover: de Pogues zijn terug! Netflix heeft vandaag alle afleveringen van het gloednieuwe derde seizoen van Outer Banks live gezet en dat zijn er maar liefst tien, dus daar ben je wel een paar avondjes zoet mee.

Zoektocht naar nieuwe schat in ‘Outer Banks’ seizoen 3

John B en zijn vrienden zijn al twee seizoenen lang op jacht naar de schat en ook in het derde seizoen houden ze daar niet mee op. We zagen hoe ze het gouden kruis aan het einde van het tweede seizoen voor hun neus weggekaapt werd. De Pogues zelf vluchtten naar een onbewoond eiland, dat ze in het derde seizoen omdopen tot Poguelandia. Erg lang zullen ze hier echter niet verblijven, want er is een nieuwe schat die gevonden moet worden. Bovendien ontdekten we in de laatste aflevering van seizoen 2 natuurlijk ook dat John B’s vader nog in leven is…

Het derde seizoen belooft dus weer heerlijk spectaculair te worden. Opnieuw moet de vriendengroep, die bestaat uit de vertrouwde gezichten van John B (Chase Stokes), Sarah (Madelyn Cline), Kiara (Madison Bailey), Pope (Jonathan Daviss), JJ (Rudy Pankow) en nieuwste toevoeging Cleo (Carlacia Grant), op zoek naar iets waardevols en zoals altijd worden ze daarbij door een hele hoop mensen tegengewerkt. Spannend!

Outer Banks 3 | Officiële trailer | Netflix

Alle afleveringen van seizoen 3 staan nu live

Het derde seizoen bestaat wederom uit tien afleveringen die allemaal tegelijkertijd live gezet zijn door Netflix. Bingewatchen behoort dus zeker tot de opties!

Daarnaast weten we sinds kort ook al dat het verhaal van de Pogues na vandaag nog niet klaar is. Afgelopen weekend maakte Netflix bekend dat er nog een vierde seizoen gaat volgen. Wanneer dit verschijnt is op dit moment nog niet bekend, maar zodra we een officiële releasedatum of andere informatie te horen krijgen laten we het natuurlijk direct weten via je mail.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en informatie van de serie

Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

TitelOuter Banks
SoortSerie
Jaar2020-
Duur3 seizoenen
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb7,6 uit 53.000 stemmen
MakersShannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
CastChase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Charles Esten, Drew Starkey, Austin North, Carlacia Grant, Adina Porter

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.