Waar kan ik de film Out of Death (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Out of Death online kijken kunnen. In de film van regisseur Mike Burns schitteren onder andere topsterren als Bruce Willis, Jaime King, Lala Kent en Kelly Greyson. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Out of Death online kijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film is te zien op de streamingdienst Pathé Thuis. Bekijk direct Out of Death bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van Out of Death (2021)

De rouwende Shannon is getuige van een moord: een politieagent schiet een ongewapende man neer. Ze filmt alles voordat ze ontdekt wordt. Ze slaat op de vlucht door het bos voor de gevaarlijke agent. Kan ze aan hem ontsnappen?

OUT OF DEATH Official Trailer (2021)

Streaming informatie over de film

Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 1 uur en 32 minuten
Taal: Engels
Categorie: Misdaad, Thriller
Regisseur: Mike Burns
Schrijver: Bill Lawrence
Cast: Bruce Willis, Jaime King, Lala Kent, Kelly Greyson
Kijken: Bekijk direct op Pathé Thuis

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.