Nieuwe mysterieuze miniserie is nu te bingen op Disney+

Get Out meets The Devil Wears Prada. Zo werd het boek The Other Black Girl van Zakiya Dalila Harris omschreven. Deze bestseller is nu verfilmd en dat levert een splinternieuwe miniserie op die je vanaf vandaag kunt bingewatchen op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit is het verhaal van ‘The Other Black Girl’

Nella krijgt als enige zwarte vrouw op de redactie van een uitgeverij te maken met flink wat microagressie. Als Hazel, een andere zwarte vrouw, aangenomen wordt, hoopt ze dan ook op verandering. Maar al snel merkt Nella dat Hazel zich wel erg vreemd gedraagt. Het idee dat er iets sinisters gaande is binnen het bedrijf, wordt steeds groter.

The Other Black Girl is gebaseerd op de bestseller van Zakiya Dalila Harris. De serie telt tien afleveringen en heeft hoofdrollen voor Sinclair Daniel (Insidious: The Red Door) en Ashleigh Murray (Riverdale). Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de allereerste beelden.

The Other Black Girl | Official Trailer | Hulu

‘The Other Black Girl’ is nu te bingen

Vandaag heeft Disney+ alle afleveringen van The Other Black Girl live gezet. Doordat het een afgesloten verhaal betreft, verwachten we niet dat er nog een tweede seizoen volgt en daardoor kun je het hele verhaal nu direct bingen. De serie bestaat uit tien afleveringen.

Benieuwd wat er nog meer naar de streamingdienst komt? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Nella, een redactieassistente, wordt als het enige zwarte meisje bij haar bedrijf vaak gemarginaliseerd. Als Hazel hogerop klimt, ontdekt Nella dat er iets sinisters aan de hand is.

TitelThe Other Black Girl
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieMystery, Drama, Komedie
CastSinclair Daniel, Ashleigh Murray, Karina Willis, Kate Owens, Alyshia Ochse, Hunter Parrish

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.