Deze 5 paranormale programma’s met de Osbournes op discovery+ moet je zien

Wie kent de Osbournes nou niet? Naar een legendarische rocklegende is Ozzy ook een autoriteit op het gebied van paranormale programma’s geworden, maar hij is daar niet alleen in. Zijn hele familie heeft al meerdere series bij discovery+ gekregen. Bekijk hieronder 5 paranormale programma’s met de Osbournes op de streamingdienst die je echt aan je favorieten toe zou moeten voegen.

5x Paranormale programma’s met de Osbournes op discovery+ die je aan je favorieten moet toevoegen

5. The Osbournes Want to Believe

Osbournes Want To Believe Discovery Plus
Serie: The Osbournes Want to Believe | Beeld: Discovery

De levende legende van de rockwereld heeft zijn eigen paranormale programma op discovery+. In The Osbournes Want To Believe duikt hij samen met zijn manager (en tevens vrouw) en zoon Jack de wereld van de paranormale activiteit in. Op 1 oktober 2020 ging de serie van start en het volledige seizoen is te zien bij Discovery’s streamingdienst.

4. Fright Club

In deze cross-over van paranormale TV-persoonlijkheden werkt Jack Osbourne samen met de zogeheten Ghost Brothers: Dalen Spratt, Marcus Harvey en Juwan Mass. Zij proberen elkaar zo veel mogelijk angst aan te jagen met de engste paranormale beelden die ze kunnen vinden. Zo komen demonische poppen, vampierenentiteiten in voormalige mortuaria en bizarre beelden van UFO’s voorbij. Alle afleveringen zijn exclusief bij discovery+ te bekijken.

3. The Osbournes: Night Of Terror

Night of Terror paranormaal
Serie: ‘The Osbournes: Night of Terror’ | Beeld: Discovery

In deze speciale uitzending wordt de familie van Jack Osbourne door hem als paranormaal onderzoeker uitgenodigd om mee op avontuur te gaan. Zo bezoeken ze een aantal gruwelijke en angstaanjagende locaties met onder andere vader en rocklegende Ozzy en moeder/manager Sharon.

2. Portals To Hell

Inmiddels telt Discovery’s paranormale programma Portals To Hell al twee seizoenen, waarvan alle afleveringen op de streamingdienst te bekijken zijn. Hierin werken Jack Osbourne en Katrina Weidman samen en bezoeken zij de meest angstaanjagende plekken in de Verenigde Staten. Ze struinen het hele land af om paranormale activiteit op te sporen op locaties van de LaLaurie Mansion in New Orleans tot Bobby Mackey’s Music World in Kentucky en van de Eastern State Penitentiary in Pennsylvania tot Ohio’s Twin City Opera House.

1. Jack and Kelly Osbourne: Night of Terror

Deze splinternieuwe special werd tijdens Ghostober op discovery+ gelanceerd. In een aflevering van 1.5 uur zien we hoe Jack Osbourne zijn zus Kelly introduceert in het paranormale jaar en haar kennis laat maken met zijn nieuwsgierigheid voor het onbekende.

Andere nieuwe programma’s op discovery+ in oktober

Voordat een nieuwe maand begint laat discovery+ altijd weten wat voor nieuwe titels er op de streamingdienst worden verwacht. Bekijk een greep uit de meest recente programma’s en exclusieve series in het overzicht van de nieuwe titels op discovery+ in oktober. En zou je graag meer mysterieuze en paranormale programma’s op discovery+ bekijken? Ga direct naar de paranormale pagina op discovery+ om te zien wat de streamingdienst allemaal te bieden heeft. Veel kijkplezier!

Alles over deze streamingdienst

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland