Waar kun je de film ‘Orphan’ (2009) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Orphan (2009) online kijken kunnen. Deze psychologische horrorfilm, waarvan het vervolg (Orphan: First Kill) in 2022 in de bioscopen draait, vertelt het verhaal van een gezin dat een klein meisje adopteert, waarna er rare dingen gebeuren in huis. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Orphan’ (2009) online kijken?

Pathé Thuis➡️ Ga nu naar Orphan bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film te huur en te koop. Ook het vervolg, Orphan: First Kill, verwachten we hier over een tijdje te kunnen zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan bekijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔀 HBO MaxHoewel de film gedistribueerd is door Warner Bros. Pictures is deze momenteel niet te zien bij hun videodienst HBO Max. Er is dus wel een kans dat de film hier in de toekomst in het aanbod van Nederland te vinden is.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Orphan nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Orphan’ (2009)

Kate en John zijn kapot na het tragische verlies van hun ongeboren kind. Na een tijdje besluiten ze om een kind te adopteren en de keuze valt op Esther. Zodra ze het kleine meisje verwelkomen in hun huis gebeuren er rare dingen.

Streaming informatie over de film

TitelOrphan
Jaar2009
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
IMDb7 uit 221.000 stemmen
RegisseurJaume Collet-Serra
CastVera Farmiga, Peter Sarsgaard, Isabelle Fuhrman, CCH Pounder

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.