Waar kun je de film ‘Orphan: First Kill’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Orphan: First Kill (2022) online kijken kunnen. Deze prequel van de hitfilm Orphan uit 2009 vertelt het verhaal van Esther en hoe zij het kleine, geadopteerde meisje uit het eerste deel is geworden. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Orphan: First Kill’ (2022) online kijken?

Orphan: First Kill was vanaf 1 september 2022 te zien in de bioscoop. De film is gedistribueerd door Paramount Players, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van Paramount Pictures en dus van Universal Pictures. Dit valt op zijn beurt weer onder NBCUniversal en dát weer onder Comcast Corporation. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime. Waar je hem verder kunt zien lees je hieronder.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Orphan: First Kill bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de nieuwe bioscoopfilm op 16 december 2022 toegevoegd, waardoor hij er zonder abonnement te huur en te koop is. Ook het eerste deel, Orphan, is hier nu te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat Orphan: First Kill naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Orphan: First Kill niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Orphan: First Kill nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Orphan: First Kill’ (2022)

Esthers angstaanjagende verhaal gaat verder in deze prequel van Orphan (2009). Nadat Esther (Isabelle Fuhrman) op briljante wijze is ontsnapt uit een Estlandse psychiatrische inrichting, reist ze naar Amerika. Ze doet zich voor als de vermiste dochter van een rijk gezin, dat haar met alle liefde na vier jaar weer in hun armen sluit. Door een onverwachte wending moet Esther het opnemen tegen de moeder van het gezin (Julia Stiles), die haar familie koste wat kost zal beschermen tegen het moordlustige ‘kind’.

Streaming informatie over de film

TitelOrphan: First Kill
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 38 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurWilliam Brent Bell
CastJulia Stiles, Isabelle Fuhrman, Matthew Finlan, Rossif Sutherland

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.