Waar kun je de serie ‘Orphan Black: Echoes’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Orphan Black: Echoes (2023) online kijken kunnen. Dit vervolg op Orphan Black draait om een groep vrouwen die aan een spannende reis beginnen. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Orphan Black: Echoes’ (2023) online kijken?

Het eerste seizoen van Orphan Black: Echoes is sinds kort te streamen in Nederland. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms de serie momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Orphan Black: Echoes bij NLZIET. De serie is hier nu volledig reclamevrij terug te kijken. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van Orphan Black: Echoes. Daarom kun je de serie er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘Orphan Black: Echoes’ (2023)

Lucy leidt een vredig leven op het platteland met haar vriend en zijn dochter, al heeft ze regelmatig nachtmerries over haar mysterieuze verleden. Als ze op een dag wordt opgespoord door een gewelddadige man, vlucht ze naar de stad, in de hoop daar meer informatie te vinden over haar identiteit.

Streaming informatie over de serie

TitelOrphan Black: Echoes
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
CastKrysten Ritter, Keeley Hawes, Amanda Fix, Avan Jogia, James Hiroyuki Liao, Reed Diamond, Jaeden Noel

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.