Hoe laat en waar kun je ‘De Oranjewinter’ online en op tv kijken?

De razend populaire heren van Vandaag Inside hebben het er maar druk mee tijdens het WK Voetbal 2022 in Qatar. Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn namelijk elke dag op de Nederlandse televisie te zien met De Oranjewinter. Op tv kun je de eerste dag om 19:00 uur en vervolgens elke dag om 21:55 uur bij SBS6 naar de uitzending van een uur lang kijken. Daarna kun je alles reclamevrij online (terug)kijken op NLZIET via KIJK.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoe laat en waar komt ‘De Oranjewinter’ met de heren van Vandaag Inside op tv?

Vlak voor de zomerstop lieten de mannen van Vandaag Inside weten een drukke winterperiode tegemoet te gaan: “Wij komen in november en december tijdens het WK zeven dagen per week van 22.00 tot 23.00 uur op de buis.” Later bleek dit met vijf minuten vervroegd te worden.

Dus hoe laat kun je op televisie kijken naar De Oranjewinter met René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen? Op tv wordt bij SBS6 elke WK-dag van 21:55 uur tot 22:55 uur een nieuwe aflevering uitgezonden. Let op: de uitzondering is de eerste dag, want dan kijk je van 19:00 uur tot 20:30 uur naar een speciale extra lange aflevering.

De Oranjewinter op alle streamingdiensten in Nederland

De Oranjewinter is een serie van Talpa Network die wordt uitgezonden op SBS6. Daardoor zal hij enkel op NLZIET en via KIJK te zien zijn. Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten in Nederland hebben de uitzendrechten hiervan niet in handen, dus op hun videodiensten kun je de afleveringen niet streamen. Hieronder vind je een overzicht.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De Oranjewinter bij NLZIET. De talkshow wordt hier tijdens het WK dagelijks live uitgezonden via KIJK, maar de afleveringen zijn daarnaast ook reclamevrij terug te zien. Je kunt de eerste 14 dagen gratis deze streamingdienst uit te proberen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video. Andere programma’s van Talpa Network, zoals Million Dollar Island en Het Jachtseizoen, zijn hier soms wel te streamen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxBij HBO Max kun je niet naar De Oranjewinter kijken op dit moment.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayDe nieuwe videodienst Viaplay heeft in haar aanbod niet deze talkshow opgenomen.
⛔️ VideolandBij Videoland kun je dit programma helaas niet kijken.

Promovideo van de WK-talkshow met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen over

Kun jij ook niet wachten tot De Oranjewinter begint? Bekijk dan alvast de promotievideo die Talpa met ons heeft gedeeld. Hieronder check je hem direct in een korte video van een halve minuut.


Synopsis: NLZIET