Opstellingen: PSV en Ajax in ‘De Topper’ | Eredivisie op zondag 23 april 2023

Zowel bij PSV als bij Ajax is de opstelling bekend van de felbegeerde wedstrijd om de tweede plaats in de Eredivisie op zondag 23 april 2023 om 14:30 in het Philips Stadion. Eerder doken we ook al uitgebreid in deze “wedstrijd om 60 miljoen” en legden we uit waarom spektakel gegarandeerd is. Via de onderstaande rode knop begin je direct met kijken van PSV – Ajax, op televisie uitgezonden via ESPN 2. Update: de wedstrijd is inmiddels afgelopen, maar op het moment van schrijven nog wel terug te kijken.

Opstelling van PSV

Hieronder vind je de opstelling van het elftal van de Eindhovenaren op deze zondagmiddag. Opvallend is dat de coach Ruud van Nistelrooy ervoor heeft gekozen dat Ibrahim Sangaré terugkeert als basisspeler in de plaats van Érick Gutiérrez.

🔴 Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Xavi Simons

Opstelling van Ajax

Ook de Ajacieden hebben vlak voor de wedstrijd laten weten welke elf spelers als eerst het veld zullen betreden. Hierbij zie je onder andere dat de trainer John Heitinga ervoor heeft gekozen om Calvin Bassey in de basis te zetten, terwijl Edson Álvarez geschorst is na een gele kaart in de wedstrijd tegen FC Emmen vorige week.

🔵 Opstelling Ajax: Rulli; Sánchez, Timber, Bassey, Hato; Klaassen, Grillitisch, Taylor; Berghuis, Tadic, Bergwijn

Zo kun je ‘de Topper’ op tv en online kijken

De uitzendingen van de Eredivisie worden dit seizoen weer door ESPN verzorgd. De match tussen het team uit Eindhoven en de tegenstanders uit Amsterdam wordt zondag om 14:30 uur op tv uitgezonden door ESPN 2. De meeste kanalen van deze sportzender zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

MATCH FOCUS 🔎 | PSV - Ajax
WARMING UP 🌡 | PSV 🆚 Ajax