Oprah-interview met Meghan & Harry: waar kun je het online kijken?

Op dinsdag 9 maart 2021 is het spraakmakende en openhartige interview van Oprah met Meghan & Prins Harry uitgezonden op Net5. Op de streamingdienst NLZIET is het interview in Nederland tot 7 dagen na de televisie-uitzending nog online terug te kijken. Wanneer je een account bij NLZIET opent, betaal je de eerste maand niets. Hierdoor is het interview nu gratis te bekijken.

Waar kun je het interview van Meghan & Harry met Oprah online terugkijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is het Oprah-interview van Meghan & Marry momenteel online te kijken. Ga direct naar het interview op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken, maar het interview is nog maar tot 16 maart 2021 beschikbaar omdat replay van televisie na 7 dagen verloopt.

Dit interview is namelijk op de Nederlandse televisie uitgezonden op Net5 en was daarom vanuit het kanaal KIJK te bekijken, waardoor het op NLZIET verscheen. Het interview is niet te zien in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video en is daarnaast ook niet op de Nederlandse streamingdienst Videoland te bekijken.

Uitzending van het Oprah-interview met Meghan & Prins Harry breekt record van 2004 met 1.5 miljoen kijkers bij Net5

Maar liefst 1.5 miljoen mensen keken naar het spraakmakende interview van Oprah met Meghan & Prins Harry. De laatste keer dat er zo veel mensen naar de zender keken, was in 2004 met de finale van Expeditie Robinson. Het interview betekende dus een enorm kijkcijferrecord voor Net5.

De programmering van Net5 is terug te kijken via het kanaal KIJK en verschijnt als gevolg van de samenwerking met NPO Plus en RTL XL ook op NLZIET. Daar kun je dus nu het interview tot 7 dagen later online terugkijken. Het interview met Oprah ging over de zorgen vanuit het koningshuis over de huidskleur van hun kind Archie, maar ook de negatieve gedachten van Meghan en de problemen die zij als en met de Britse royalty ervaren.

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Op de pagina met het volledige NLZIET aanbod welke films, series en TV-programma’s op dit moment nog meer allemaal op deze Nederlandse streamingdienst te zien zijn. Verder vind je meer nieuws over programma’s op de streamingdienst via de overzichtspagina van NLZIET.