‘Oppenheimer’ heeft eindelijk online releasedatum te pakken

Filmliefhebbers, opgelet! We hebben er een behoorlijke tijd op moeten wachten, maar Oppenheimer komt binnenkort eindelijk naar het kleine scherm. SkyShowtime heeft laten weten de exclusieve uitzendrechten gestrikt te hebben van de kaskraker van topregisseur Christopher Nolan.

‘Oppenheimer’ komt in maart naar SkyShowtime

Oppenheimer verscheen in juli 2023 op het witte doek. De film ging de strijd aan met concurrent Barbie en wist een hele hoop bezoekers naar de grote zalen te trekken. Volgens onze recensent zorgde de film van Christopher Nolan dan ook voor een ‘once in a lifetime’-bioscoopervaring.

Ben je meer van het streamen of wil je de film nog een keer op een klein scherm bekijken, dan greep je heel lang mis. Je kon Oppenheimer wel huren en kopen bij TVOD-diensten als Pathé Thuis, maar zonder aanvullende kosten streamen was nog niet mogelijk. Gelukkig komt daar snel verandering in. SkyShowtime heeft laten weten dat ze de exclusieve uitzendrechten gestrikt hebben. De film wordt op donderdag 21 maart aan het aanbod toegevoegd.

Veelgeprezen ‘Oppenheimer’ over mysterieuze wetenschapper

J. Robert Oppenheimer wordt gezien als de vader van de atoombom. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkte hij voor de Verenigde Staten als directeur van het zogeheten Manhattan Project. Ruim vierduizend medewerkers waren in 1945 in strikte afzondering bezig met het ontwikkelen van de eerste atoombom. Een experiment dat de wereld zou kunnen redden, maar ook zou kunnen verwoesten.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Oppenheimer wordt gezien als een van Christopher Nolans beste films
2️⃣ Het is een van beste films van 2023 en krijgt een dikke 8,4 op IMDb van kijkers
3️⃣ Geniet van een sterrencast, met onder meer Cillian Murphy, Robert Downey Jr. en Emily Blunt

Meer informatie over de film

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

TitelOppenheimer
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur
TaalEngels
CategorieThriller, Drama, Biografisch
RegisseurChristopher Nolan
CastCillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett, Rami Malek

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.