Heeft ‘Oppenheimer’ eigenlijk een post-credit scene?

Oppenheimer is met een speelduur van drie uur natuurlijk al een behoorlijke zit en toch hopen veel Christopher Nolan-fans op een post-credit scene. In dit artikel laten we je weten of je na afloop nog moet blijven zitten.

📺 Meer weten over de film? ➝ Lees hier ons artikel met alle informatie over Oppenheimer (2023).

Heeft ‘Oppenheimer’ een post-credit scene?

Bij Marvel is het natuurlijk standaard: dan wordt er altijd een stukje film bewaard voor tijdens of na de aftiteling om je enthousiast te maken over wat het MCU nog meer allemaal in petto heeft. Dit wordt ook wel een post-credit scene (of mid-credit scene) genoemd. Ook bij andere blockbusters zie je dit steeds vaker. Maar moet je ook bij Oppenheimer blijven zitten als de film afgelopen is?

Je kunt direct gaan plassen na de lange zit van drie uur, want de film over J. Robert Oppenheimer heeft geen post-credit scene. Christopher Nolan werkt hier sowieso niet echt mee. Op social media hebben kijkers wel het een en ander te zeggen over de ontbrekende Oppenheimer post-credit scene.

Wanneer is ‘Oppenheimer’ te streamen?

Op dit moment draait Oppenheimer nog volop in de bioscopen en we denken dat dat ook nog wel een tijdje duurt. Mocht jij nou meer van het streamen zijn, dan wil je vast wel weten wanneer de film online verschijnt.

De film werd gedistrubieerd door Universal Pictures en daarom is de kans erg groot dat we hem in de toekomst op de streamingdienst SkyShowtime kunnen bekijken. Dit is alleen nog niet officieel bevestigd en we weten ook nog niet wanneer de film daar eventueel verschijnt. Wat wel bekend is, is dat de streamingdienst vaak een behoorlijk lange tijd aanhoudt tussen bioscoop- en streamingrelease: vaak tussen de 7 en 8 maanden. Eerder zal de film wel op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis te zien zijn, waar je hem kunt kopen en huren. Ook wanneer dat zover is, is nog niet bekend. Zodra we nieuwe informatie hebben, hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen.

Oppenheimer | New Trailer

Meer informatie over de film

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

TitelOppenheimer
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur
TaalEngels
CategorieThriller, Drama, Biografisch
RegisseurChristopher Nolan
CastCillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett, Rami Malek

Synopsis: Universal Studios

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.