‘Oppenheimer’ knalt je thuisbioscoop in: je kunt hem nu streamen bij Pathé Thuis

Hoewel de Barbenheimer-strijd qua bezoekersaantallen door Barbie werd gewonnen, kon je dit jaar ook zeker niet om Oppenheimer heen. De biopic van Christoper Nolan draait om de vader van de atoombom, J. Robert Oppenheimer. Heb je de film gemist op het grote doek of vind je het met een speeltijd van 3 uur toch een te lange zit? Goed nieuws: je kunt hem nu huren bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van Christoper Nolans ‘Oppenheimer’

De naam J. Robert Oppenheimer heb je vast wel een keer voorbij zien komen. Hij wordt gezien als de vader van de atoombom. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkte hij voor de Verenigde Staten aan het zogenaamde Manhattan Project. Ruim vierduizend medewerkers waren in 1945 in strikte afzondering bezig met het ontwikkelen van de verwoestende bom, die de manier van oorlogsvoering voorgoed zou veranderen.

Zijn verhaal is door topregisseur Christopher Nolan vertaald naar een film, die volgens onze recensent een ‘once in a lifetime’-bioscoopervaring was. Ook andere kijkers waren er razend enthousiast over. Zo wordt Oppenheimer beloond met een 8,5 op IMDb. De hoofdrollen zijn voor Cillian Murphy, Matt Damon, Emily Blunt en Robert Downey Jr.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Oppenheimer wordt gezien als een van Nolans beste films
2️⃣ Ruim 91% van de kijkers vindt dit een aanrader (op Rotten Tomatoes)
3️⃣ Een van de meest geanticipeerde films van 2023

‘Oppenheimer’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Streamers hebben mazzel, want eindelijk is de film te huur bij Pathé Thuis. Op woensdag 22 november voegde TVOD-streamingdienst de film toe aan het aanbod, sinds woensdag 6 december kun je hem ook voor een lagere prijs huren.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Oppenheimer en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Meer informatie over de film

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

TitelOppenheimer
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur
TaalEngels
CategorieThriller, Drama, Biografisch
RegisseurChristopher Nolan
CastCillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett, Rami Malek

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.