Staat of komt ‘Oppenheimer’ (2023) op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

Een van de bekendste én beste films van 2023 was zonder twijfel Oppenheimer. De film over J. Robert Oppenheimer blies het publiek omver en trok een hele hoop bezoekers. Maar inmiddels zitten we al lang te wachten op een streamingrelease. Veel mensen vragen zich dan ook af of Oppenheimer op Netflix komt. En waar kun je de film anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘Oppenheimer’ op Netflix?

Oppenheimer verscheen in juli 2023 op het witte doek. De film verblufte kijkers en is met een 8,4 op IMDb een van de beste films van het afgelopen jaar. Volgens onze recensent is het dan ook een ‘once in a lifetime’-ervaring. De film was dus een echte hit op het witte doek, maar kun je hem ook al vanuit huis bekijken? Veel mensen vragen zich af of Oppenheimer op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Netflix de uitzendrechten van de film bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘Oppenheimer’ online kijken?

Oppenheimer is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Oppenheimer bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film in november toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Oppenheimer bij SkyShowtime. De streamingdienst voegde de film op donderdag 21 maart 2024 toe aan het aanbod, dus vanaf nu kun je hem ook zonder aanvullende kosten streamen.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Oppenheimer niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxOppenheimer is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

TitelOppenheimer
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur
TaalEngels
CategorieThriller, Drama, Biografisch
RegisseurChristopher Nolan
CastCillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett, Rami Malek

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.