Staat of komt ‘Oppenheimer’ op Amazon Prime Video?

Oppenheimer was de grote winnaar bij de Oscars van 2024 en wordt door veel mensen gezien als de beste film van 2023. Het is dus niet gek dat je hem wil zien. Mocht je hem nou gemist hebben in de bioscoop, dan is het tijd om hem te streamen. Maar staat of komt Oppenheimer op Amazon Prime Video? En waar kun je de film anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘Oppenheimer’ op Amazon Prime Video?

Oppenheimer was een van de grootste films van 2023 en volgens veel kijkers ook de beste. Het verhaal draait om J. Robert Oppenheimer, die in 1945 de atoombom ontwikkelde. Met het ontstaan van dit wapen, veranderde de manier van oorlogsvoering voorgoed. De spectaculaire film viel onlangs in de prijzen bij de Oscars en veel mensen vragen zich daarom af of Oppenheimer op Amazon Prime Video staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas heeft Amazons video on demand-platform de streamingrechten in Nederland op dit moment niet te pakken. Het lijkt er ook op dat dit in de toekomst niet gauw gaat veranderen. Oppenheimer werd namelijk gedistribueerd door Universal Pictures en zij brengen films vaak uit op SkyShowtime. Ook Oppenheimer komt hier binnenkort naartoe. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als Amazons streamingdienst de uitzendrechten tóch bemachtigt.

Waar kun je ‘Oppenheimer’ online kijken?

Oppenheimer is voorlopig dus nog niet op Amazon Prime Video te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Oppenheimer bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film in november toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Oppenheimer bij SkyShowtime. De streamingdienst voegde de film op donderdag 21 maart 2024 toe aan het aanbod, dus vanaf nu kun je hem ook zonder aanvullende kosten streamen.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Oppenheimer niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxOppenheimer is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

TitelOppenheimer
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur
TaalEngels
CategorieThriller, Drama, Biografisch
RegisseurChristopher Nolan
CastCillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett, Rami Malek

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.