Filmen gaat beginnen: ‘Manifest’ seizoen 4 komt eraan

Het vierde en allerlaatste seizoen van de hitserie Manifest is in aantocht bij Netflix. We hopen natuurlijk dat de 20 nieuwe afleveringen razendsnel naar de streamingdienst zullen komen en inmiddels is bekend dat de opnames in november 2021 zullen starten. Wanneer seizoen 1-3 en het nieuwe seizoen 4 naar Netflix zullen komen is helaas nog niet bekend.

Opnames van vierde seizoen ‘Manifest’ zijn begonnen bij Netflix

Nu we weten dat er alsnog een vierde en laatste seizoen van Manifest zal komen, is er bij fans natuurlijk de hoop dat de nieuwe afleveringen niet te lang op zich laten wachten. Gelukkig wist What’s On Netflix te vermelden dat de opnames in november van start zullen gaan. Ook een een tweet van maker Jeff Rake maakt duidelijk dat er werk aan de winkel is de komende tijd. Hij schrijft:

Vrij vertaal laat de maker van de populaire dramaserie in deze tweet het volgende weten:

“Beste Manifesters, jullie uitstorting van vreugde maakt me net zo nederig als jullie inspanningen om de show te redden. Beschouw al jullie feestelijke tweets als ‘geliked’, een groot understatement voor how ik me voel. Jullie zullen misschien wat minder van me horen nu ik weer aan het WERK ben. Met dank aan jullie. 👊 #SavedManifest”

#SaveManifest werd #SavedManifest

Na maanden van onzekerheid was het hoge woord er inmiddels eindelijk uit: Manifest zal tóch een vierde en laatste seizoen krijgen van Netflix! In een tweet van de streaminggigant werd het nieuws op ‘828 Day’ (28 augustus) bekendgemaakt: “We konden een dag zo belangrijk als vandaag niet ongevierd laten. Manifest zal officieel terugkeren voor een superlang vierde en laatste seizoen, alleen bij Netflix!” Dit seizoen zal maar liefst 20 afleveringen tellen.

Eerder lieten we weten dat de hitserie geen vierde seizoen zou krijgen van NBC. Wel vertelden bronnen al aan Variety dat er wordt gehoopt dat de serie overgenomen zal worden door een andere maatschappij, waardoor een mogelijke revival zou kunnen voorkomen. Ook werd de hashtag #SaveManifest al snel trending en bleek dus uiteindelijk Netflix de redder in nood te zijn. Gelukkig is die hashtag nu omgedoopt tot #SavedManifest en kan er met het vierde seizoen een mooi einde aan het verhaal worden gemaakt.

Meer informatie over de serie Manifest

Na een turbulente routinevlucht heeft Montego Air vlucht 828 gelukkig veilig weten te landen. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd, waardoor vrienden, geliefden en familieleden de hoop op overlevenden al op hebben gegeven en verder zijn gegaan met hun leven. De inzittenden krijgen een tweede kans, maar dit grote mysterie blijkt nog veel grotere gevolgen te hebben.

TitelManifest
SoortSerie
Jaar2018-2022
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Mystery, Sci-Fi
IMDb7,1 uit 39.000 stemmen
RegisseurJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor
BestellenBekijk direct op Bol.com
BestellenBekijk direct op Amazon.nl
BestellenBekijk direct op MediaMarkt