Kun je je al opgeven voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach’?

Het tiende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is tot een einde gekomen. Nu de reünie geweest is, is het tijd om vooruit te kijken. Komt er een elfde seizoen en kun je je als single opgeven? In dit artikel zetten we alles op een rij wat daarover bekend is.

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ krijgt waarschijnlijk een elfde seizoen

Van april tot juni konden we genieten van het tiende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Het betrof een All Stars-seizoen waarin oude bekenden als Ayleen, Shirley, Luca en Megan centraal stonden. Maar hiermee is het nog niet uit met alle drama. De makers van het programma zijn namelijk druk op zoek naar kandidaten voor een elfde seizoen.

Mocht het nieuwe seizoen er komen, dan moet je hier zeker nog tot in 2025 op wachten. Het is standaard in de eerste helft van het jaar zover: zo verscheen seizoen 8 in juni, seizoen 9 in mei en seizoen 10 in april. Eén van deze maanden moet je dan ook op je radar houden voor de komst van seizoen 11.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Kun je je al opgeven voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach’?

Zoals je wel kon horen aan het einde van de laatste afleveringen, is het mogelijk om je als kandidaat op te geven voor het elfde seizoen. Via de website van Blue Circle Casting kun je je aanmelden. Het is hierbij wel belangrijk dat niemand in je omgeving op de hoogte is van je aanmelding, zodat het echt een verrassing is welke EX deze keer NEXT is.

Meer informatie over de serie

Sexy Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. Niemand is veilig!


Synopsis: MTV

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.